Mullig tjej: Vanessa Vixxxen

Som kontrast till de två senaste rätt allvarliga och eftertänksamma inläggen får ni här några bilder på en tjej med ett riktigt porr-namn: Vanessa Vixxxen. Vem kommer på de här namnen egentligen? Om jag var porrskådis skulle jag försöka ha lite humor, kalla mig nåt i stil med Buck Naked eller Biggus Dickus.

Nåja, hon är hemskt fin iaf. Rund och go, inga vassa kanter.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Mullig tjej: Vanessa Vixxxen

  1. MizzE

    Det finns ju en herre inom porrfilmen som kallar sig för Buck, men med tillägget ”-The man with a pussy”. Väldigt intressant det där med hans vagina, han är som en shemale fast tvärtom. Jag vet inte vad det kallas, men han har iaf lyckats skaffa sig en ganska imponerande manlig kropp som inte jag skulle tveka att ha i sängen. Om det inte vore för det faktum att jag faktiskt gillar kuk ;P

    Svara

Skriv en kommentar!