Milf, Milf, Milf

I slutet av 90-talet såg jag för första gången American Pie. Jag såg den på bio, och den var så populär att det tog några dagar innan det ens fanns plats i biografen. De första dagarna den visades var det smockfullt hela tiden. Men till sist fick jag se den.

Det var början på den moderna eran med lite vågade tonårskomedier. Genren i sig är väl inget nytt, men den uppdaterades för en ny generation, och sedan dess har vi sett flera komedier i liknande stil – samt att själva American Pie-franchiset envist vägrar att dö. De flesta av skämten som var fräscha med den första filmen hur nu kopierats i oändlighet, och nyhetens behag har sedan länge lagt sig.

Men den första filmen var kul. Riktigt kul faktiskt, jag skrattade som besatt och har enbart goda minnen. Även idag när jag ser om den får den mig att dra på smilbanden.

Ett uttryck som dock dök upp genom filmen var begreppet ”MILF”. Det uppstod när tre killar står och beundrar ett foto föreställande Stiflers morsa.

MILF Guy #2: Dude that chick’s a MILF!
MILF Guy #1: What to hell is that?
MILF Guy #2: M-I-L-F Mom I’d Like to Fuck!
MILF Guy #1: Yeah dude! Yeah!

(Jag knyckte dialogbiten från IMDBs sida med citat från filmen.)

Sedan dess har milf blivit inbäddat i populärkulturen. Porren har givetvis tagit till sig detta, och det går numera lysande lätt att hitta snusk med milf-tema. Det finns allt från riktigt seniora damer som knullar allt som rör sig, till tjejer som knappt ser äldre ut än de övriga teen-tjejerna som också är frekvent förekommande i porr.

Milf är för mig något lite spännande. Relativt ofta fantiserar jag om äldre kvinnor, sen om de faktiskt är mammor eller ej är något jag är mindre intresserad av. Jag skulle gärna ha sex med en kvinna som är äldre än mig, med åtminstone ett decennium eller så. Sheila, som skriver blogg här med mig, är definitivt också en milf. Eller, det är en av många benämningar som kan placeras på henne. Hon är inte någon ”äldre” kvinna då hon är i mitten av de 20 åldersmässigt, men hon är definitivt en sexig och mycket vacker kvinna och om chansen till sex med henne dyker upp nån gång kommer jag inte att tacka nej.

Vad är en milf för dig, och är det något som kittlar din snusknerv?

Läs även dessa inlägg:

7 reaktion på “Milf, Milf, Milf

 1. Gunnel och Gunnar

  Ganska kul det här med milf faktiskt. Konceptet är ju i grund och botten att det är en äldre kvinna, snarare än en mamma. Men i porren har dom ju numera valt all kalla alla för milf som har barn. Så en 18årig tjej i en porrfilm kallas med för milf så länge hon är mamma, trots att hon är ung.

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Ja, det är väldigt mycket flexibilitet. Ursprungligen var det ju en attraktion till sina kompisars morsor (för en del polare hade ju riktigt sexiga mammor) men det var nog inte förrän American Pie som det fick ett ord också 🙂

  Svara
 3. Juliette

  Jag är 40 och lite till, har barn, alltså är jag…ja det är ju inte upp till mig att bemöma men vore ju himla trist om jag INTE är en milf…:-D

  Svara
 4. Maja

  Skulle väl inte vara så värst intresserad av en milf, men definitivt filf! Det är något med äldre män, särskilt när man vet att de har barn. Enda nackdelen är väl att det ibland känns som att man hänger med en extrapappa istället för het älskare. Eller KK. Whichever you prefer.

  Svara

Skriv en kommentar!