Lindsay Lohuuuuuöööörk

Jag är på det stora hela nånstans mellan neutral och aktivt avståndstagande när det gäller konceptet med kändisar. Jag finner det märkligt hur kändisar upphöjs till nästan gudalik status, och hur en del kändisar kan bli kändisar enbart för att de är kändisar – om nu det verkar logiskt gångbart.

Det finns två kändisar som alltid kittlar min kräkreflex så fort de kommer på tal. Paris Hilton är den ena. Jag känner alltid att om jag råkade av olyckshändelse köra över Paris så skulle jag låtsas som om jag gjorde det med mening, och hoppa ut ur bilen och göra high-five med alla som stod runtomkring.

Den andra är Lindsay Lohan. På en del sätt tycker jag nästan hon är värre än Paris, Paris har såvitt jag vet aldrig påstått nåt annat än att hon är en urblåst party-diva med ungefär tre hjärnceller som skramlar runt i kärlet hon använder som huvud. Lindsay däremot gör film efter film med semi-helylle teman och försöker ha en attityd av fullkorn och grapefrukt – något som skär sig när man ser henne valsa runt i nåt kokainrus på skvallertidningarnas framsidor.

Vilket leder mig till den här bilden.

20090101-lindsay-lohan-bikini-miami

Någon behöver desperat tvinga i Lindsay en smörgås eller nåt. Hon ser inte ut att ha ätit på flera månader. Jag tittar på bilden och känner mig som om det är en bild från någon grym och bisarr dokusåpa där man tagit nåt stackars svältande barn och klätt upp det i en svindyr bikini och solglasögon från nån märkestillverkare och sen släppt ut det på Miami Beach.

Kommer ni ihåg de där trucker-kepsarna som hade diverse vitsiga tryck på sig, saker i stil med ”Öl byggde denna kropp”? Lindsay borde ha på sig en sån, med trycket ”Kokain byggde denna kropp”.

Eller som nån sa: ”I wouldn’t fuck her with YOUR dick!”

Nej, nu ska jag sluta med de cyniska vitsigheterna. Lindsay darling, börja ät mat igen!

Läs även dessa inlägg:

13 reaktion på “Lindsay Lohuuuuuöööörk

 1. Z

  vad har du gjort med headern?! :O
  Är det en ”permanent” ansiktslyftning eller en tillfällig? Jag föredrar de vackra bilderna du brukar ha. Men, ja. Smaken är som baken – delad. ^^ Tack för en toppenblogg!

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Jag provar på nåt nytt helt enkelt. Kände för att ha nåt mer ”designat” som kontrast till bilderna. Inte för att jag är less på dem, de kommer säkert tillbaka. Variation förnöjer 🙂

  Svara
 3. Linka

  DEt sorgliga är att dessa trådsmala tjejerna size zero är det som ungdomen ser upp till och vill se ut så…annars tror de inte att de är ngt att ha. LÄste detta hemsak opå en blogg häromdagen…
  xxx som tog min oskuld när jag var 15 år skrev till min kompis Amanda på internet efteråt att han inte tyckte det var särskilt roligt att ha sex med någon som ser ut som en michelingubbe.
  Förstår ni hur ont det gör att höra något sådant? Att vara ung, kär och sen få veta att..nej, det är inte besvarat, och han tycker dessutom att jag är motbjudande.
  Tyckte han verkligen att det var så illa…tjejen är otroligt söt, smart och rolig…så han inte bara så för att hon inte är samhällets norm….Sorgligt!! Förstätt lyft tjejer med former // Linka

  Svara
 4. jii

  Vissa är ju faktiskt sådär smala naturligt. T ex jag, som blir väldigt trött på att höra att det är fult & inte duger.

  Svara
 5. E

  Tråkigt med tjejer som måste se ut så…men, det kommer någonstanns ifrån… i paris, london och milano sitter det gubbar och gör kläder för kroppar a la size zero… som skall passa till vilket pris som helst.
  Hoppas verkligen att trenden vänder snart….för, vad e snyggare än lite höfter, rumpa och bröst? 🙂

  http://www.e-mypointofview.blogspot.com

  E’s senaste inlägg..Freezing cold…

  Svara
 6. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Jii: Det finns massor med kvinnor som är sådär smala naturligt. Jag har träffat flera, och jag tycker inte det är nåt fel med det. Men det går att se när en kvinna ser ut så naturligt, och när det är resultatet av en vansinnes-diet och droger. Det finns massor med subtila skillnader som man kan se om man vet vad man letar efter.

  Den där bilden på Lindsay är inte naturlig. Det syns långa vägar att det där är resultatet av en ohälsosam livsstil kombinerat med absurda krav från omvärlden. Jag är helt säker på att om du och hon ställde sig bredvid varandra nakna skulle jag lätt kunna peka ut vem av er som är naturligt smal och vem som är smal pga yttre faktorer.

  Som alltid så menar jag inte att säga att smala kvinnor är fula. Alla kvinnor duger, så länge det är deras egen kropp så att säga. Varför blir allting så svartvitt?

  Svara
 7. Mary

  Men tjeeena, det där var väl ändå inte överdrivet smalt?
  Hon ser bra mycket sundare ut än de kvinnor som har ett par kilon över magen och ett steg närmre döden. Sedan om hennes kropp är sådär naturligt, via kost/träning eller koks… Det kan man ju aldrig veta genom att bara läsa skvaller. Sålänge ens bmi är normalt så.

  Kikade på nån dokusåpa där de skulle finna plussizemodels och det blev extremt åt det andra hållet. Det är då verkligen inte bra för ens kropp när man drar 44–>. Jag menar, vad är det för fel på storlek 38-40 (vet att det varierar från butik till butik, men det finns ju ett tabellsystem som är korrekt) som ändå brukar representera en kropp som mår bra?

  Svara
 8. Mia

  Det är beklämmande Mary att läsa din kommentar.
  Felet är att smal inte är lika med hälsosam. Kändisar pendlar för det mesta upp och ner, speciellt inom kretsen där Lindsay Lohan ingår och det är sorgligt att se henne så där när man även har sett bilder på henne med mer kött på benen då hon även ser både finare och hälsosammare ut. Det är inget fel på 38-40, likaväl som det inte är något fel på 44+ eller 36 men våran bild av att alla kvinnor ska dra 36 är inte rätt. Det lägger en press och ångest på alla som inte uppfyller det. En press som för en del leder till anorexi och/eller bulimi. Och det, är inte hälsosamt.
  http://www.geocities.com/edpetition/EDs_DO_kill.html

  Mia’s senaste inlägg..Träningsvärken

  Svara
 9. Mary

  Om man drar -32&44+ brukar man inte vara så hälsosam.
  Det handlar inte om att vara smal utan mer om att ta vara på sin kropp, inte ligga vid de nedra delarna av BMI-skalan och inte heller den övre-delen utan i mitten som representerar vad en människa bör väga.

  Svara
 10. Lou

  Det är skönt med en kille som reagerar negativt på size zerolooken, även om jag tror att ganska många gör det. Det blir så inpräntat att det är rätt i en vardag fylld av tidningar och reklampelare med trådsmala modeller. Har kommit på mig själv med att tänka ”om man ändå hade den kroppen” fler gånger och har sedan fått mentalt bitchslappat mig själv för att vakna till och inse att jag inte vill prioritera bort lördagsgodis och kvällsfika för allt i världen. Förstår dock det ”jii” säger i att vissa faktiskt är så smala naturligt. Har en nära vän som har ca strl 32/34 och är 174cm lång och hon har under hela sitt liv försökt gå upp i vikt men har en galen ämnesomsättning. Jag tycker att hon är hur vacker som helst. Min slutliga åsikt är att det är sjukt och kanske äckligt att BANTA ner sig till en 12:åring storlek, inte att faktiskt se ut så. Alla är vi olikta skapta.

  Lou’s senaste inlägg..greppet om tjurens horn

  Svara

Skriv en kommentar!