Längtan efter sommaren

Jag längtar efter sommaren. Inte för att jag har nåt emot vintern, men den här vintern hittils verkar inte ha kunnat bestämma sig för vad den ska vara. Ena dagen vräker det ner snö, nästa dag är det plusgrader och allting smälter, och sen tredje dagen är det så kallt att man inte törs gå ut utan att se ut som en eskimå med köldknäpp.

Därför känner jag att den här vintern gärna får bara ta slut… Övergå till vår och sen sommar. För jag saknar sommaren. Den senaste sommaren gick väldigt fort – men gör de inte det alltid?

Jag vill kunna gå runt naken här hemma, med balkongdörren öppen och en sommarbris som blåser in. En sommarbris som både svalkar och värmer på en och samma gång. Att kanske våga sig ut till nakenbadet nån superhet Juli-dag och ligga där och bli brunbränd.

isa002max_112153034

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Längtan efter sommaren

  1. Juliette

    Skulle gärna ha sommar året om utan problem..heta dagar, ljumma kvällar..lättklätt, tunna skor..vackra varma människor…hmm…bilden påminner plötsligt om-Papphammar !:-D

    Svara

Skriv en kommentar!