Jessica Simpson

Jag måste erkänna, idag gräver jag rätt djupt ner i inspirationstunnan – jag gick in på Aftonbladet för att få nåt slags inspiration. Som alltid blir jag mest bara irriterad över idiotin som skrivs, men jag hittade åtminstone en sak som fick mig lite fundersam.

Nämligen att lilla Ashlee Simpson försvarar sin syrra Jessica. Jessica har tydligen blivit lite rundare, och Ashlee försöker få journalister att sluta hacka på henne för det. Lycka till säger jag, journalister lever ju på att hacka på folk. Speciellt numera. Ju mer neurotiska de kan få kändisarna, desto större är oddsen att de får nåt galet att skriva om.

Men jag måste säga att Jessica Simpson äntligen börjar se lite fräsch ut. Jag har aldrig varit förtjust i henne, även om jag erkänt att hon varit snygg på ett väldigt Barbie-dockesätt. Det som alltid gjort mig grymt avtänd dock verkar vara hennes totala brist på intelligens. Jag såg emellanåt på den dokusåpan som spelades in när hon var gift med han Nick och jag förstår inte hur en del av sakerna hon sa kunde lämna hennes mun. Många av mina kompisar sa att de var helt övertygade om att hon spelade en dum blondin för att det förväntades, men jag tror inte man kan fejka en del av de dumheter hon sa. Min favorit är när hon blandade ihop kyckling och tonfisk – odödligt.

Men nu går hon ju åtminstone att titta på.

jessicasimpson800_842427l

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Jessica Simpson

 1. Anita och Peter.

  Visst är hon fin lilla jessica. Men vi håller med dig. Inte kan man fejka allt det hon sa i serien. Min favorit var när hon trodde ”buffalowings” var någon del av buffel, och hon åt ju inte kött.

  Hon fattade inte först att det var kycklingvingar. Det var en höjdpunkt.

  Men vi gillar hennes former. Hon ser verkligen ut som en ”American dream girl”. Men det finns väl en hel del sådana i staterna iofs.

  Mvh Anita och peter.

  Anita och Peter.’s senaste inlägg..Het tjej med stora tuttar och smal kropp.

  Svara
 2. Ugglan

  Agreed! Huruvida hon spelade dum eller inte vet jag ej. Men kroppen ser mycket bättre ut med nåra kilo till!

  Svara

Skriv en kommentar!