Jennifer Aniston gör nakentricket

Jag läser att Jennifer Aniston har lite halvnaket vikt ut sig i amerikanska tidningen GQ. Lite halvnaket eftersom hon är naken, men posering och strategiskt placerad rekvisita döljer de godaste av godbitar.

original

Det här är en manöver som jag själv brukar kalla för ”nakentricket”. Det är en beprövad metod som används av kändisar världen över när deras karriärer svalnat lite och de inser att de riskerar att bli bortglömda. Man kan råka läcka ut en heminspelad sexvideo eller vika ut sig. Det är dock en hyfsat riskabel manöver också, eftersom beroende på vilken målgrupp man har så kan det slå bakut och man kan bränna sig ännu mer.

Personligen tror jag att kändisskap är både en plåga och ett ansvar. Jag tror att man förlorar mycket frihet i att göra som man vill när man är en Somebody snarare än en Nobody. Är man ingen kan man vika ut sig och visa sig naken hur mycket som helst utan större oro för repressalier än att ens föräldrar tycker man är en slampa – beroende på hur liberala ens föräldrar är, ungefär. Men som kändis kan det bli riktigt stora svallvågor efter nåt sånt här, vilket jag tycker är synd. Jag vill definitivt uppmuntra fler kändisar till att klä av sig nakna.

Överhuvudtaget vill jag uppmuntra fler människor till att klä av sig nakna. Jag är naken när jag skriver detta, och det är riktigt trevligt!

Nyheten om Jennifer hittad via: Vad Pojkar Vill Ha

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Jennifer Aniston gör nakentricket

Skriv en kommentar!