Recension: Madam Butterfly

Bättre sent än aldrig som de säger..
För en tid sedan fick jag hem en mycket fin leksak från vår kära sponsor Amore Of Sweden. En Madam Butterfly.

Ivrig som ett barn på julafton slet jag upp paketet på kvällen när de äntligen kommit fram och där i låg en förpackning med en av de finare dildos jag sett. Om man nu kan benämna en dildo på det sättet.

Madam Butterfly

Med sina 16 olika program ger den en mycket varierad njutning, det finns något för alla, men..
När man ligger och har det skönt är det inte att navigera mellan 4 olika knappar man tänker på först och främst. Kanske när man vant sig vid den och kommit på vad man tycker om, inte de första gångerna tyvärr.
Sedan tog vingarna alldeles för mycket av vibrationen för min smak. När jag leker med mig själv vill jag ha klitorisstimulans och med denna dildo hade man det mesta av vibrationerna vid sidan av. De väldigt söta små spröten framtill på fjärilen hade för lite att komma med och jag var nästan röd på vardera sida av mina försök till den härliga orgasm jag hoppats på. Kanske hade jag för höga förväntningar?

Test

Men den är onekligen fin att se på och det faktum att det finns så många olika variationer gör att den är toppen för de som inte vill ha stark klitorisstimulans eller kanske lite stötvis stimulans, vilket var en helt ny upplevelse för mig. Samma sak gäller rotationen på toppen, den vrider och vänder på sig i olika program och man kan självklart variera hastighet och styrka på rotation och stimulans.
Den är vattenskyddad och kan tas med i duschen om man känner att man vill ha ombyte från fingrar och duschmunstycke där för en gångs skull.

Jag ger den dock bara 2 av 5 kukar och det är pga besvikelsen och rodnaden på huden när stimulansen var helt fel, samt att den kan vara lite komplicerad när man ligger/sitter/står och har gått tillbaka till samma kåthetsstadium som grottmänniska.

betygskuk_colorbetygskuk_colorbetygskuk_bwbetygskuk_bwbetygskuk_bw

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Recension: Madam Butterfly

 1. Lou

  Det låter lite som en B:ig version av en rabbit…
  Men den var som sagt söt. Har någon form av fjärilsvibrator och den har lite samma problem med att stimulera på fel ställen. Bu för fjärilar och yey(!) för kaniner säger jag 🙂

  jag tycker duschmunstycket kan fungera fint som lite uppvärmning iaf.

  Lou’s senaste inlägg..blogg-EKG

  Svara
 2. Henrik

  Trevligt med lite tester av olika leksaker. Jag funderar på att skaffa någon till min sambo, men det är på förhand svårt att veta vad man ska satsa på.

  Men, från en sak till en annan: När jag tittar på bilden där en av leksakerna testas -> en rakad mus igen. Varför är alla rakade nuförtiden. Naturligt hårigt är mycket vackrare och sexigare, kolla till exempel http://www.onlyhairypussy.com/
  Massor med läckra håriga fittor!

  Svara

Skriv en kommentar!