Hur onanerar ni?

Vet ni, jag skulle vilja att ni läsare berättade lite om hur ni brukar onanera. Jag känner mig nämligen lite nyfiken.

Hur gör ni när ni vill ha en skön stund på egen hand? Använder ni leksaker, isf vilka använder ni? Tänder ni ljus och kör hela balunsen eller är det bara en snabbis för att nöta bort toppen på isberget? Brukar ni onanera tillsammans med en partner? Ligger ni i sängen eller soffan eller nåt annat favoritställe? Har ni onanerat på t.ex. en offentlig buss eller tåg eller liknande?

Vad tänker ni på när ni onanerar? Fantiserar ni? Berätta!

Läs även dessa inlägg:

20 reaktion på “Hur onanerar ni?

 1. KalsongLinus

  Oj, det är väldigt olika hur jag gör när jag runkar. Det kan vara allt från en snabbis på toa till att jag ligger framför en schysst porrfilm och runkar i en timme till att jag runkar tillsammans med min kille eller någon annan kille eller att jag runkar samtidigt som jag har en dildo i mig.

  Jag älskar alla former av onani och det är verkligen helt underbart!

  KalsongLinus’s senaste inlägg..Postkillen i morse

  Svara
 2. Mumin

  wow jag är nog ”hemsk” när jag säger att jag aldrig onanerar.. Har någon dold liten spärr i skallen. Dock kan jag vakna av att jag får orgasm i sömnen…. ;D

  Svara
 3. MrFred

  Ibland vill man ha mer än en snabb avrunkning för att lätta på trycket… Jag är alltid helrakad, och när jag vill ha en riktigt skön onanistund brukar jag börja med att raka mig. Noggrannt. Både pungen och allt hår runt omkring. Först med massa varmvatten och raklödder… sedan torkar jag. Medan huden fortfarande är mjuk torr-rakar jag mig med hyveln för att få bort allt hår, och få en riktigt len yta…

  Sen smörjer jag in mig. Noggrant. Den renrakade huden ovanför kuken, ljumskarna, smörjer in pungen. Jag använder olivolja – huden blir mjuk och skön…. Sedan smörjer jag in kuken – var den inte hård innan blir den det nu. Jag masserar sakta in oljan, drar tillbaka förhuden långt så att ollonet blir helt blottat och huden helt spänd. Den andra handen glider ner över ollonet och retar den ömtåliga huden. Nu är jag kåt. Börjar smeka den stenhårda kuken hårdare… ollonet är känsligt nu…

  Sätter på en film. Eller ett bildspel på datorn. Nu vill jag se rakade tjejer. Helst med stora bröst, inte för spinkiga. Kanske bara vackra bilder, kanske hårdporr.

  Tar mera olja. Smörjer in kuken, pungen, och går bakåt mot anus. Ett finger retar runt anus. Andra handen smeker försiktigt ollonet… det får inte gå ännu… Fingret glider lätt in i analen… Man behöver inte vara gay för att uppskatta det… först bara fingertoppen… sedan lite längre in…. Börjar runka hårdare nu. Varierar tempo så att det inte ska gå för mig. Hela långfingret är inne i analen, pressar försiktigt framåt och känner ilningen i hela underlivet. Det är så skönt.. Drar ut fingret, smeker anus, tar lite mer olja, eller lotion. Försiktigt för jag in pekfinger och långfinger i analen. Ligger still och bara känner känslan av att ha fingrarna i mig…pressar dem än en gång framåt, den här gången hårdare. KÄnns som om jag skulle komma bara genom trycket. Nu börjar jag runka hårdare. Snabbare. Fingrarna pressar framåt i stjärten. Ser en vacker kvinna på skärmen som visar sin rakade fitta bakifrån… masserar i analen…. villl komma in i henne…. Det går för mig… sprutar ut sperman på magen, i handen, runkar tills det inte kommer mer, så jag blir helt tömd. Först när kuken börjar lägga sig ner tar jag ut fingrarna ur stjärten. Nu, nu kommer man sova gott…

  Lång beskrivning, men ska man onanera skönt så är det en konst! Fast en snabb på toaletten på jobbet funkar ibland också!

  Svara
 4. dentanta

  för mig blir det snabbisar när jag är frustrerad, kåt eller inte kan sova. Fram med färska batteri och klämma fast en dildo mellan benen. Snabbt och effektivt. Inte så spännande, men men…

  dentanta’s senaste inlägg..Crymaxing

  Svara
 5. Maja

  Antingen så värmer jag upp med lite skön porr för att få igång mig, eller så använder jag massage/babyolja om inte kroppen hänger med knoppen. Oftast börjar det med att jag bara vill ha de överstökat för att kunna sova/bli av med det värsta suget. Men när jag väl ligger där så tycker jag att det är så skönt att jag drar ut på det hyfsat länge. Kommer, sköljer händerna, somnar. Det jobbiga är att jag ofta känner mig tillfredsställd i kanske 30 sekunder innan jag blir ännu kåtare än jag var innan… när det är sexet man är ute efter så hjälper inte en orgasm 🙁

  Svara
 6. Mia

  Alternativ 1 är att jag surfar fram lite porr på datorn och smeker mig till en orgasm. Det kan gå snabbt eller så håller jag tillbaka för att njuta längre.
  Alternativ 2 är att jag fantiserar en lång stund liggandes på sängen medans jag smeker mig själv. Enbart bdsm-fantasier inträffar 😉
  Alternativ 3 inträffar när jag sexuellt frustrerad. Då blir det hela grejen med rep och dildos och jag kan hålla på hur länge som helst.

  Onanerar aldrig tillsammans med sambon, vi har visst nån messpärr mot att göra det ihop.

  Mia’s senaste inlägg..Good birdie!

  Svara
 7. Henrik

  Ibland bara en snabbis på toa. Men jag föredrar att ta god tid på mig, kolla på en porrfilm. Klär av mig långsamt tills jag är helt naken. Smeker kuken och pungen. Sedan brukar jag använda saliv – i stora mängder så att kuken blir riktigt hal och slipprig. Runkar med förhuden tillbakadragen. Jag brukar också fingra kring och i anus med ett salivfuktat finger. Jag älskar att dra ut på tiden – ibland kan det ta upp till ett par timmar innan jag exploderar och låter sperman spruta över mage och bröst.

  Ibland, när min flickvän har mens, brukar hon hjälpa mig, suger och runkar mig.

  Svara
 8. Ugglan

  Kollar oftast film på datorn. Börjar med byxorna på, och kollar hårig tjejer och webcamchat så att jag blir hård. Efter en stund tar jag av byxorna och tar fram den och börjar runka. Kollar olika filmer i ett par timmar innan jag kommer. Runkar med hushållspapper på kuken så slipper man kladd!

  Svara
 9. Angyl

  På morgonen i sängen – skönt att ligga naken och låta kuken växa i handen medan man vaknar … och sen är det ju bara att hoppa in i duschen.

  Eller framför datorn, läser kåta bloggar, ser lite porklipp, chattar … ibland kan jag sitta flera timmar och kåta upp mig! 🙂

  Svara
 10. Mimi

  Det bästa som finns är i sängen innan man ska sova. När man känner att idag vill jag verkligen dra ut på det. Brukar suga lite på mina fingrar eller plocka fram ett glidmedel. Smeka min kropp, mina bröst, bröstvårtorna, dra naglarna över huden och massera klitoris. Föra in fingrarna långsamt, eller snabbt, känna hur våt jag blir. Börjar fantisera. Ibland om att någon stod i rummet och tittade på mig. En kille med häftig andning av det han ser. Att han vill men inte får röra mig. Han leker med sig själv istället. Särar på benen och stönar högt. Arbetar upp ett tempo som sakta ökar. När jag är nära börjar jag smeka mig på resten av kroppen. Suga lite på mina fingrar och nypa lite i mina bröstvårtor. Tillslut är jag så sugen på att komma att jag inte kan annat än att i högt tempo smeka klitoris och ibland även stoppa ett finger i analen. När jag tillslut kommer ligger jag länge och andas ansträngd, önskar att killen jag fantiserade om verkligen fanns där, så jag kunde hjälpa honom att komma genom att suga hans erigerade lem.

  Svara
 11. juha

  jag runkade senast med en hel banan upp i anus långt in hela frukten mot protatan o sen runkade hårt o fick min hitills starkaste orgasm tänkte på söta killar o gaysex uuunerbaart.

  Svara
 12. Nicke

  När jag runkar är det oftast väldigt osentimentalt: jag strökollar på porr (kan vara fina nakenbilder till dubbelmackor och wesex). Självklart blir jag mer eller mindre tänd och så efter ett tag får jag utlösning. Så är det när jag är trött och är lite rastlös och inte har något att göra. Eller så kan jag ta ett bad, raka mig noga på kuken, pungen och analen. Jag njuter verkligen av att jag är len och jag känner efter mycket med fingrarna på pungen och analen. Njuter av att vara blottad. Ett tag onanerade jag mycket med fingrarna i rumpan, har gjort det sen jag var i tonåren och för några år sen köpte jag till och med en analdildo. Och jag är inte gay, kan också tilläggas. Men nu är det inte så mycket sånt.

  Bäst är det kanske när jag ligger i sängen och fantiserar om två tjejkompisar. Det är inte så porriga fantasier. Det är vackra tjejer och det finns en attraktion till/från båda men de har förhållanden (liksom jag). För mig är grejen av att ”ha” två tjejer mer tändande än vad vi gör.

  En annan underbar grej är på morgonen. Jag känner alltid mycket på mig själv på morgonen. Kroppen är så mottaglig för beröring då och sensuell. Jag känner på mig själv, över bröstet, magen, kuken, rumpan, ljumskarna och analen. Allt är lent.

  Eller som när jag fått massage eller legat naken i solen och ska sova på kvällen. Då kan jag tillåta mycket. Antingen har jag blivit kåt av att vara naken i naturen eller så är kroppen så trygg efter massagen och jag njuter också av att visat mig naken för någon jag känner dåligt. Kroppen blir ju sinnlig och bekräftad av massagen. Då är också kroppen fortfarande inoljad och hela jag är sinnlig och avslappnad. Då kan jag verkligen dra upp benen och föra långfingret långt in i analen. Det är underbart. Jag känner efter där inne och drar fingret ut och in och sedan långt in. Kanske två fingrar efter ett tag. Jag runkar min kuk samtidigt. Den är ju också väldigt skön att ta i eftersom den är inoljad. Jag njuter så oerhört mycket och håller på ganska länge. Allt är skönt. Jag sprutar över magen och ligger kvar med fingrarna i rumpan och njuter. Efter en stund tar jag ut dem. Känner på min kropp.

  Svara
 13. Kajsa

  Det är bl.a. det här som jag gillar med den här bloggen. Dess givmilda läsarskara! Jag är trots att jag är relativt hämningslös fortfarande lite för pryd för att dela med mig av hur jag går till väga när jag onanerar. Det är fortfarande något väldigt privat. Jag måste få säga att jag blir förbluffad, men o så glad över att andra läsare så snällt delat med sig av hur de gör. Både kul och intressant (och lärorik) läsning.

  Svara
 14. Malin

  Mmmmmmm…… Läser sånt här och sen är det bara för dildon att jobba 😉 Tar max en minut innan jag kommer…….

  Svara
 15. joakim

  hej, jag är krokimodell, nudist friluftsonanist, edxhibitionist. onanerar utomhus på sommaren o på gran canaria. visar upp mig för andra. vandrar naken med stånd. har blivit fotad o filmad vid onani av kvinnliga fotografer. njuter av att andra ser mig njuta öppet.

  Svara

Skriv en kommentar!