Hur fin rumpa som helst!

Jag följer Miss Plumpnbouncys blogg med stort intresse, och även om jag inte har skrivit en enda kommentar där än så tycker jag att det är en enormt vacker kvinna. Det var trist när hennes kamera gick sönder, men hon verkar ha hittat ett arkiv med äldre bilder att lägga ut, och de går inte av för hackor heller.

Jag menar, är inte det här en otroligt fin rumpa?

p1100275
(Bilden lånad härifrån)

Det enda som oroar mig med den här typen av bloggar är att de har en tendens att stagnera. Jag har följt flertalet exhibitionistiska bloggar där människor lägger ut bilder på sig själva, och ofelbart har bloggen efter ett tag stagnerat och dött ut. Det är alltid trevligt att se nakna människor på bild, men jag tror inte det går att upprätthålla hur länge som helst. Ett av få undantag är nog Adam & Eva borta på Ormen i Paradiset, men de verkar inte ha några hämningar alls och det möjliggör hela tiden att man som voyeur får nånting nytt presenterat.

Jag hoppas iaf att Miss Plumpnbouncy lyckas undvika den där stagnationen. Hon är en mycket sexig och vacker kvinna, vore skam att förlora den skönheten från nätet.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Hur fin rumpa som helst!

  1. Vevo

    Nja, hon svankar ju som tusan… I ett annat ljus och normalstående tror jag inte den är särskilt vacker.

    Svara

Skriv en kommentar!