Gry Forssell – Kåtmärkt

Jag har enormt svårt för konceptet med kändisskap och är ytterst ointresserad av det mesta som händer inom svenskt kändisskap och underhållning. Men för några dagar sen råkade jag blippa igenom TV4’s satsning med namnet Körslaget och där var en väldigt fin, rund, gravid och fräsch Gry Forssell. Vilket fick mig att haja till litegrann.

För Gry är faktiskt rätt fräsch. Speciellt när hon är gravid och lite rundare. Då är hon mer än bara fräsch, hon är riktigt läcker. Hon är väldigt trevlig att se på även när hon inte är gravid och rund, men det där ögonblicket jag kikade på henne var hon riktigt ”hått” om man ska börja prata utrikiska. Apropå språk så har hon ju en för skön dialekt.

Gry är skön. Det är nånting med henne, jag tror det är den där lite norrländska avslappningen som skiner igenom, för hon verkar alltid vara rätt laidback. Jag tror man skulle kunna sätta Gry på brinnande slalomskidor och skjutsa henne nerför Mount Everest och hon skulle säkert ändå lyckas vara sådär lite fräckt cool liksom.

Definitivt kåtmärkt.

3447786819

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Gry Forssell – Kåtmärkt

 1. handsome ranger

  Jag som alltid tyckt att Gry varit en skam för kvinnligheten, eftersom hon verkade skämmas över att vara mullig. Denna naturligt och vackert mulliga kvinna svälte ju sig fram tills hon nyss blev gravid. Hon har sett mer svältfödd ut än Pirelli i nyllet de sista åren, enligt mig. Gry som kunde ha varit general för mulliga kvinnor i TV, men uppenbarligen var hon för feg för det.

  handsome ranger’s senaste inlägg..Moralen är galen

  Svara
 2. Em

  Det där var ju när jag vann finalen i körslaget med team cans förra året. Fan va hon fick ris för den där klänningen, men jag tyckte den var snygg i alla fall 😉
  Gry är en fantastisk människa på alla sätt och vis 😀 och väldans snygg också ^^

  Em’s senaste inlägg..Jag är en råtta!½ #%& ><

  Svara
 3. toljow

  Hmm… Finns en bättre version av den bilden i min dator, där jag använt Photoshop. Då får man verkligen bekräftat att hennes klänning VAR genomskinlig, och ingen BH hade hon under… *me like*

  Svara

Skriv en kommentar!