Gästblogg: Linda skriver om onani och offentliga ställen

Det här är det första inlägget skrivet av en gästbloggare. Linda skriver dels om sex på offentliga ställen, och dels om sina tankar kring att onanera. Ge henne en varm applåd!

Sex på offentliga ställen. Hiss eller diss?

Jag har vid några tillfällen ägnat mig åt konsten att utföra olika former av sex på diverse offentliga ställen eller på andra ställen där risken för att bli påkommen är stor. Jag tänkte berätta om 2 tillfällen.

Stället som i efterhand kändes minst lämpligt var i ett av mina raggs, mammas bil när hon körde. Vi hade åkt långt och var trött så vi låg och halv sov i baksätet. Modern var djupt koncentrerad på bilkörningen, mitt ragg låg och halvsov med överkroppen i mitt knä, dock verkade han inte halsova riktigt så mycket som jag trodde då han la min hand på sin stenhårda kuk. Efter lite lirkande lyckades jag öppna hans jeans, komma innanför och börja smeka lite. Enkelt förklarat så drog jag en handtralla på honom i baksätet på hans mammas bil när hon körde. Det var intressant och spännande men jag gör helst inte om det.

När jag var 15 år besökte jag för första gången Huvudstaden alldeles själv, en väldigt konstig resa… Men i alla fall. Efter några sena nätter och lallande runt så skulle jag och mitt sällskap åka buss hem. Klockan var runt 2 på natten, vi satt på nattbussen hem och var i princip ensamma i bussen bortsett från en grabb längre fram i bussen. Det ville sig inte bättre än att han började pilla lite, kyssa mig och det hela slutade med en trevlig ridtur i mitten av bussen. Himla spännande faktisk men jag vet inte om jag skulle göra om det, i alla fall inte regelrätt nummer i mitten av bussen. Kanske lite smekningar, men jag tror det får bli ett sånt där once in a life time moments.

Ett inlägg dedikerat till den ädla konsten – onani.

Jag har aldrig varit ett stort fan av att onanera, jag lärde mig som ung vilka punkter jag skulle trycka på förr uppnå ”extas”. Allt eftersom åren har gått har konsten att onanera utvecklats, jag onanerar snabbt och effektivt. Vilket jag måste säga nog är det tråkigaste sättet att onanera på. Jag vet exakt var jag ska trycka, hur jag ska trycka, var jag ska pilla och hur hårt jag ska köra in dildon. Jag har en stor geleaktig dildo som kanske oftare går under benämning ”löskuk”, jag hade önskat att den vore grövre men den fyller sitt syfte. Andra sexleksaker jag äger är en analplugg och geishakulor (jag tror dem kallas så), dessa leksaker kommer sällan till användning. Det är oftast dildon och ibland något udda föremål som måste testas bara för att, typ en Cola flaska eller en sqaush. Man lever bara en gång och mycket skall hinnas med.
Det som dock förändrade min onanivärld var mitt senast ex, han var mitt första och hittills enda seriösa förhållande.

När jag träffade mitt ex introducerade han mig till vibratorn. Jag trodde inte riktigt att det var sant hur skönt det var och detta var något jag hade missat? Denna vibrator är verkligen inte vacker men ack så effektiv. När vi gjorde slut och flyttade isär snodde jag den, den var det första jag packade när jag fick veta att jag skulle ut ur huset snarast.

Jag och mitt ex hade det bästa sexet jag har haft hittills i mitt liv (jag är inte lastgammal men har hunnit knulla mig fram en del). Vibratorn var min ”belöning” när jag varit duktig eller när vi kände för att göra något avancerat, hans stadiga hand runt min hals, vibratorn bredvid klitoris, hans kuk i min ofta väldigt våta fitta och orgasmen kom snabbare än någonsin och var skönare än någonsin. För varje gång vart orgasmerna bättre och bättre.

Men alla sagor har ett slut, den här sagan fick ett abrupt och väldigt tråkigt slut. Konsekvensen vart att jag förknippar vibrationerna med det bästa sexet någonsin. Min dildo har fått prestationsångest, jag har tappat lusten för att onanera och mitt sexliv står still.

Bitter? Ja… Lite grand.

Jag behöver ny inspiration för att hitta tillbaka till mitt intresse för onani och sex. Jag är kåt, jag är villig men det blir som inte bra. Jag kan inte riktigt komma ifrån mitt ex och det underbara sexet, min vibrator är så starkt förknippad med honom.

Tips och råd?

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Gästblogg: Linda skriver om onani och offentliga ställen

 1. emmy

  svar: nja, julen firas enl. kristendomen. Men att den förefaller just i december är för att det då var lättare att ”lära om” från midvinterblotet till en annan högtid, därför firar vi julen då och inte på jesus egentliga födelsedag. Det är inte så att själva julfirandet är en gammal hednisk högtid. 😉

  emmy’s senaste inlägg..töntiga smeknamn

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Allting i julfirandet är lånat eller knyckt från olika hedniska högtider. Det enda som är kristet i det är att man klistrat på jesus födelse som den 25e December (ett datum som inte har verifierats och som mig veterligen inte nämns i bibeln heller) men i övrigt har man lånat allting från olika hedniska religioner och högtider.

  Calle Rehnbinder skrev ett bra inlägg om det: http://tantrikblog.wordpress.com/2008/12/25/god-jul-%E2%80%93-den-mest-hedniska-av-hogtider/

  Svara

Skriv en kommentar!