Favoritbild #24

Ännu en favoritbild, tar de aldrig slut? Förhoppningsvis inte! Jag har flera till och hittar då och då nya bilder som jag om och om igen gillar att ta fram och beundra. Just den här bilden har jag haft ett bra tag, och jag tröttnar inte på den. Det är nånting med den, nånting brådskande men samtidigt lugnt. Nånting som ger en känslan av att dra ut på njutningen, men ändå behöva den med en gång. Sen är ju svartvitt alltid nånting som ger lite klass och stil. Jag tror man skulle kunna fotografera nästan vad som helst och det skulle genast bli finare i svartvitt.

9ec8d45fcfa6

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Favoritbild #24

 1. Juliette

  Jättehärlig bild, man får liksom känslan att det inte är långt kvar, varma kroppar, andetag…och här är ett utmärkt exempel på varför även killrumpor kan beundras..mums och tack:-P

  Svara
 2. M

  Verkligen en underbart fin bild! Och jag håller med dig ang. det svart-vita, det ger en renhet och skönhet som är svårare att få fram i färg.

  M

  M’s senaste inlägg..Att tråna.

  Svara

Skriv en kommentar!