Ett inlägg om dagen / förbaskade avstånd

En princip som jag försöker följa är att skriva ett inlägg om dagen. Det behöver inte vara nåt djupsinnigt, men ett inlägg om dagen brukar jag försöka prestera. Det är inte alltid det lyckas -ibland finns inte inspirationen eller tankarna där helt enkelt- men det är målet. Ett inlägg om dagen känns som en lagom balans, jag känner att om jag skulle skriva mer kanske ni läsare skulle bli bombarderade av åsikter. Jag är inte den typen som skriver korta inlägg heller, så det passar bra med ett om dagen.

En sak som skiljer min blogg från många andra som klassas som sexbloggar är att jag relativt sällan skriver konkret om sex som jag har. Mycket beror på att jag faktiskt är en lite blyg person. Jag fascineras av alla sexbloggar som skriver om hur mycket sex de har och detaljerat går in på vad som hände.

”Jag knullade här, och knullade där, och gjorde det här, och det där!”

Emellanåt undrar en cynisk del av mig hur mycket av det som skrivs som verkligen är sant och hur mycket som är påhittat för att hålla ångan uppe, men samtidigt så påminns den här lilla cyniska delen om att alla är olika. Det finns faktiskt människor som drunknar i kukar och fittor på daglig basis. Att jag inte gör det är faktiskt självvalt, och jag är relativt nöjd med den mängd sex jag har.

Men, jag skulle faktiskt vilja ha mer sex än jag har nu.

Som de flesta vet hade jag dambesök över jul och nyår. Hon och jag är väl i praktiken ”ihop” eller nåt. Jag försöker komma bort från det svartvita, antingen-eller tänket som förhållanden innebär – jag är hennes och hon är min och om det innebär att vi är ett par så är vi väl det. Men vi har långt avstånd mellan oss vilket är enormt frustrerande både fysiskt och emotionellt. För när man är kär i någon vill man ha den personen nära.

Och jag vill ha henne här så jag kan knulla med henne. Jag vet att hon vill detsamma. Vi fantiserar i telefon ofta, hetsar upp oss med diverse spännande gemensamma fantasier. Jag älskar att hon är precis på väg in i en förstorad sexualitet, och en sak som hon drömmer om är trekanter och flera killar. När vi är mogna för det i våran relation, då vill jag ge henne det. Jag vill inte förneka henne nånting, speciellt inte nånting så trevligt som sex.

Men varje gång jag tänker på henne… så svider det till med lite saknad. Och kåthet. Hundra mil är inte lätt.

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Ett inlägg om dagen / förbaskade avstånd

 1. M

  Jag känner med er, det gör jag verkligen. Jag har precis klivit ur en relation som jag inte orkade med just p.g.a. avstånd. Det är ingen lätt sak. Nu fanns det andra faktorer med i spelet, och avstånd är inget som ska hindra kärleken som sådan.

  Men frustrationen finns där, och man får försöka lura hjärnan och tänka framåt, det fungerade iallafall för mig. Jag har skaffat egen blogg nu, så om du är nyfiken får du gärna kika in. 🙂

  M

  Svara
 2. Ett Underverk

  Kram! Jag är övertygad om att kärleken över vinner det mest men jag förstår din frustration…När man har massor av bubblande kärlek och kåthet inom sig som vill ut..Ja då är det inte lätt!

  Kram!

  Svara
 3. X

  Jag håller med…avstånd suger! Jag träffade en underbar kille för ca en vecka sen, igår flyttade han hem. Och i det här fallet är ”hem” inte ens i sverige, utan i ett land flera mil bort. Fan.

  X’s senaste inlägg..fan.

  Svara
 4. KalsongLinus

  Avstånd kan vara både härligt och jobbigt. Men jag förstår att du saknar henne. Kärlek är mysigt och sex också 😉

  Jag gillar din blogg!

  Svara
 5. Juliette

  Avstånd är både härligt och förfärligt, att ha någon att ha sex med men ändå inte..kroppen skriker efter varm hud, närhet och kåthet..men bättre ha det så än ingen alls.. Angående ingående beskrivningar och detaljer..din blogg är bra mycket intressantare i det stora hela, endast när jag är totalt uttråkad läser jag dom andra, hur man gör vet ja ju typ redan och ofta är fantasin det mest kittlande..

  Svara
 6. jess

  din blogg är så bra! ville nog bara säga det! och lycka till med tjejen förstås, du verkar va en bra kille 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!