Ett bra ord för slampa?

Jag har en kvinna, som i sin tur har en fantasi. En av hennes fantasier är att bli knullad av flera män. Hittils har vi tillsammans fantiserat om tre stycken (jag + två älskare) och det gör henne vansinnigt upphetsad. Själv tycker jag mycket bra om fantasin, och skulle gärna dela henne med två inbjudna män. Det gör mig upphetsad att veta att hon kanske skulle släppa alla hämningar och bara njuta av att knulla. Sen så har hon en sån skön fitta, och det vore synd att behålla den helt för mig själv 😉

Men igår kväll låg vi och pratade och fantiserade, och hon frågade om hennes fascination för att bli knullad av flera män gjorde henne till en slampa. Jag svarade att slampa är ett så negativt ord, men om det fanns ett ord med en positiv klang som betydde samma sak, så skulle hon definitivt vara det. Vi skrattade åt detta, men kunde inte komma på nåt ord som betydde ”slampa” men utan de negativa associationerna. Det närmaste vi kom var nåt i stil med ”sexglad kvinna” men det var ju inte riktigt lika slagkraftigt.

Nu frågar jag därför er läsare – finns det nåt ord som betyder samma sak som slampa (dvs, en kvinna som gillar att knulla och som inte har så många hämningar) men utan den negativa klangen? Eller är det här ännu ett ord som vi måste ta tillbaka och göra rent igen, precis som bögarna och flatorna gjort?

Läs även dessa inlägg:

14 reaktion på “Ett bra ord för slampa?

 1. Mia

  Claim it! Försöker just nu vänja mig vid att min master vill ha friheten att kalla mig hora. Slyna och slampa har jag inte haft några problem med, men just hora tar emot. Men jag har å andra sidan inte använt dessa ord som skällsord och har sällan hört andra använda dessa som det heller. Hora däremot är så vanligt att använda… Tyvärr. Jag har inga bra förslag.

  Svara
 2. Juliette

  Jaha, nu fick man nåt att fundera på resten av kvällen… Tyvärr finns fortfarande fördomar om sexälskande kvinnor..spec singlar då som ‘märks’ mer..du vet vad jag menar..och slampa, hora är ord som tyvärr förknippats med dessa kvinnor. Finns det något namn på er män som älskar sex i olika former? Nu ska jag fundera vidare…

  Svara
 3. Ett underverk

  För mig är slyna ett vackert ord, jag älskar ordet. Det är väldigt vackert och sexigt. Hora är för mig snarare ett negativt ord.
  Slampa är så konstig, P:et förstör alltihop. Däremot…Slyna is the shit!

  Svara
 4. Mia

  Mmm… Gillar att bli kallad slyna… 😉

  Pratade nyss med en man som menade att de enda kvinnor som får epitetet slampa är de som försöker kontrollera män med sex. Men det är ju inte bara de som får det. Oftast är det inte odelat positivt att, som kvinna, gilla sex, oavsett vad man kallas. Inte för mycket. Bara lite lagom. Såvida inte någon kommer på ett nytt ord med en annan klang är det väl bara att göra det mer rumsrent. Eller är jag ute och cyklar nu?

  Svara
 5. S

  Men detta att de där orden – slampa, slyna, hora, osv – är så laddade, gör ju också att de är potentiellt väldigt upphetsande när man väl släpper ut dem (i samband med sex, förstås), för både mannen och kvinnan. Det är min erfarenhet, i varje fall. Ta vara på laddningen i orden. Det är mitt tips. Ord har en väldig kraft. Men fördenskull behöver man inte vara rädd för dem.
  (Okej, nu gällde det kanske inte ordet slampa i ett sexuellt sammanhang. Men, men…)

  Svara
 6. M

  Jag kallar mig för ”Njuterska”, för det är det jag gör när jag tar för mig av sex precis som jag vill. 🙂 Gillar den benämningen och det är laddat på ett positivt sätt.

  M

  M’s senaste inlägg..Lek.

  Svara
 7. Sanna

  På Moulin Rouge fanns en stjärna som kallades ”La Goulue”- mansslukerskan… Är inte det ett fantastiskt ord! Mansslukare 😉

  Svara
 8. Juliette

  Maneater-mansslukerska låter för mig som en stor förförerska och för inte tankarna till ren sexnjutning.. Njuterska var ett fint ord och männen blir då njutare..men vad vi njuter av framgår förstås inte..

  Svara
 9. Stina

  Promiskuös! Kanske.. men ja, som alla har skrivit så är det så negativ klang på allt sexrelaterat och tjejer..

  Svara
 10. Maja

  Jag gillar vamp. Kanske inte så använt, men jag tycker verkligen det låter sexigt, och jag tycker innebörden är hyfsat tydlig.

  Svara

Skriv en kommentar!