Defekter

Det finns massor med sidor på nätet som har vackra bilder på vackra kvinnor. Met-Art, Domai, allt vad de nu heter. Alla har de underbart vackra unga kvinnor som nästan helt saknar defekter. De har perfekt hy, perfekta bröst, perfekt kropp. De är nästan smärtsamt vackra.

Och det är just det som oftast gör dem rätt så tråkiga i mina ögon. De är för perfekta helt enkelt. Det finns ingenting som balanserar dem, som gör deras utseende spännande, som förhöjer det som är vackert med dem. För min erfarenhet är att kvinnor i verkliga livet (och människor överhuvudtaget) är en blandning av positivt och negativt. Blandning av plus och minus, bra och dåligt, fult och vackert. Hur den blandningen ser ut varierar från individ till individ, och det är det som är så otroligt unikt med oss människor.

Är kvinnor på nakenbilder för perfekta blir de gudinnor. De blir idealiseringar som inte har så mycket med verkligheten att göra. Även om det är kul emellanåt att se gudinnor blir det tråkigt i längden.

Jag gillar verkliga kvinnor. Kvinnor som har små defekter som förhöjer det som är vackert med dem, som gör dem spännande. Kvinnor som kanske inte har helt perfekt hy, som kanske har ett bröst som är aningen större/mindre än det andra. Kvinnor som ser ut som kvinnor, inte som gudinnor.

Läs även dessa inlägg:

7 reaktion på “Defekter

 1. Linka

  Jag tänker likadant om killar, killarnas kroppar och utseende får inte vara perfekta. Då blir dom i mina ögon plötsligt helt ointressanta. Näe, mer personlighet och charm tycker jag…Hoppas du hade kul när du svängde dina lurviga//Kram Linka

  Svara
 2. Vevo

  Jag håller med dig på met-art, där ser man att bilderna är sjukt redigerade, ingen ser ut sådär i verkligheten.
  Men på domai, det första jag möts av är en relativt stor helkroppsbild på en kvinna som har bristningar på rumpan… Aka inte redigerat =)

  Svara

Skriv en kommentar!