Bloglovin’

VARNING: Det här inlägget innehåller inget som helst av sexuell karaktär!

Bloggkoll bytte ju namn för ett tag sen till det mer internationellt klingande ”Bloglovin”. Jag har varit relativt obrydd i detta fenomen, men häromdagen la jag till en knapp så att ni som använder den tjänsten kan lätt lägga till mig. Själv är jag ganska old-school när det kommer till att prenumerera på bloggar och använder en hederlig feedreader samt lägger till dem manuellt i den.

Men iaf, jag har suttit en stund nu och surfat runt på Bloglovin och tycker det verkar vara en halvvettig tjänst även om jag själv inte känner nåt spontant sug efter att använda den. Det som slår mig dock när jag kikar runt i Sex & Samlevnad-kategorin är att det behöver rensas rejält. En del bloggar som jag kikar in på kan under inga omständigheter kallas för bloggar kring just sex eller samlevnad, och en chockerande mängd bloggar som listas på Bloglovin har inte uppdaterats på evigheter – och en del finns inte ens längre! Ändå ligger dessa döda eller halvdöda bloggar kvar. Hur går det till? Jag tycker ju rimligtvis att de borde ha gallrats bort för länge sen.

Jaja, nu har jag fått ventilera lite.

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Bloglovin’

 1. Ola

  Hvor har du det fra at klumpesnusk er det norske ordet for gruppesex? Tror ingen i Norge har hørt det ordet. Er nok en svenske som har forsøkt seg på en parodi. Riktignok ingen parodi på spesielt høyt nivå, men sikkert kul i Sverige.
  Mvh
  Ola

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Ola: jag har alltid misstänkt att det inte är ”äkta” norska, men har faktiskt aldrig lyckats bekräfta det. Det är säkert svensk parodi precis som mycket av de saker som påstås vara norska (brusefåtölj och guleböj ingår där)

  Jag själv använder ordet mest humoristiskt, och mest som ett slags subtil referens till att jag gillar runda tjejer 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!