Bloggen: Ny header, vad tycks?

Jag provade på att designa en egen header. Enligt omröstningen var den inte direkt populär. Tidigare ikväll när jag tog bort undersökningen tyckte hela 75% att de gamla bilderna var bättre.

Men här sitter jag och känner mig lite experimentell, så jag kombinerade koncepten. Roterande snuskbilder som header, men med en semi-designad logotyp. Vad tycks?

Uppdatering: Jag måste ha fått nåt frispel inatt när jag gjorde den. När jag dubbel och trippelkollade på den nyss så gillade jag den inte alls. Nu är vi tillbaka till det klassiska stuket igen. Jag tror faktiskt det får fortsätta i framtiden också.

Vad gäller mitt urval av bilder att pryda där så tackar jag för berömmet. Det bör dock påpekas att oftast är de helt vanliga porrbilder som jag sen efterbearbetar för att ge en lite mer erotisk framtoning. Just den här har jag färgjusterat, gjort svartvit, lagt på lite sudd här och där och gjort den mer erotisk men ändå försökt bibehålla det som gör en dubbelmacka så härligt vulgär.

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Bloggen: Ny header, vad tycks?

 1. Mia

  Jag tror jag skulle tycka att det vore snyggare om ”Klumpesnusk” inte stod i mitten av bilden. Gör det mer lockande för ögat genom att inte ha det helt symmetriskt.
  Och varför laxrosa…!

  Mia’s senaste inlägg..Träningsvärken

  Svara
 2. Mia

  Självklart gillar jag header bilden som sådan, och ja Klumpesnusk ser bättre ut i vitt. Passar bättre in på designen på bloggen i övrigt och tar inte upp så mycket uppmärksamhet från den härliga dubbelmackan!

  Mia’s senaste inlägg..Träningsvärken

  Svara
 3. Andreas

  Jag tycker idén med regelbundna byten av snuskbilder som header är en ytterst bra, kör på den! Annars så gillade jag personligen den förrförra (eller om jag missat någon) där två tjejer ger oralsex samtidigt, men ombyte förnöjer!

  Svara

Skriv en kommentar!