Är storleken på rumpan viktig?

Det finns många debatter kring olika kroppsdelars storlek. Det finns debatten kring storleken på kukar, storlek på brösten, storleken på magen och storleken på kroppen i största allmänhet.

En oro som jag inte hört så mycket av förrän på sistone är den om storleken på rumpan. Förr så oroade sig många av mina kvinnliga bekanta att deras rumpa skulle vara för stor – numera är trenden tvärtom. De flesta kvinnor som kommer in på ämnet beklagar sig oftast över att deras rumpa är för liten!

Det är ju en trevlig omvändning, men jag undrar om den är vida spridd. Vill kvinnor ha stora rumpor numera? Och spelar det egentligen någon roll för oss killar hur stor eller liten rumpan på våran partner är? Jag tycker personligen att storleken aldrig spelar någon väsentlig roll oavsett om det är rumpan, tuttarna eller magen vi pratar om. Det som är viktigast är att man gillar den och att kroppsdelen i fråga är känslig.

Kanske är det Beyoncé/Jennifer Lopez förtjänst att kvinnor återigen vågar se stora rumpor som eftertraktade? Att man vågar ha lite put där bak? Isf tycker jag det är en positiv trend.

Man ska inte skämmas för sin rumpa, oavsett om den är stor eller liten. Jag gillar stora såväl som små rumpor, alla har sina kvalitéer. När man börjar oroa sig för mycket kring storleken försvinner sensualiteten och istället hamnar man i nåt slags märklig slakthusmentalitet.

Apropå vilket, nu tänker jag fiska efter inskickade amatörbilder: Om du är kvinna, ta en bild på din rumpa och skicka in den. Om du är kille och har en flickvän/fru/älskarinna ta en bild på hennes rumpa och skicka in den. Ingen rumpa för stor, ingen rumpa för liten – här tar vi emot alla oavsett färg, storlek och ålder.

Läs även dessa inlägg:

11 reaktion på “Är storleken på rumpan viktig?

 1. M

  Rumpor, rumpor.. 🙂 Jag är inte så tuff att jag vill skicka in min godbit och visa den, men jag är nöjd med mig. Den är mitt emellan, mer åt det större hållet och eftersom jag tränar så håller den sig uppe. 😉 Det viktigaste är väl att man är nöjd som med allt annat?

  Jag har både fått höra att min är för liten och för stor. ;D Men jag gillar den, den sitter där den ska och den är skön att ta på.

  Ha en fin kväll. 🙂

  M

  Svara
 2. X

  Jag hade gärna haft en större gump…men man tager vad man haver, och än har ingen klagat. 🙂

  X’s senaste inlägg..nice.

  Svara
 3. Juliette

  Som alltid har inte storleken någon betydelse men visst är det härligt med sköna rumpor och även killars kan vara väl så sevärda;-)kanske dyker upp en bild så småningom..

  Svara
 4. Lou

  Jag kan påstå att jag är fullkomligt nöjd med min bakdel som är av den mellanstora karaktären. Man vill ju ha något att vicka på liksom 🙂
  Vad verkar folk där ute tycka om karlrumpor? Ska dom vara stora eller små? Det vore intressant att höra mer om!

  Svara
 5. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Hmm, lite förvirrande med dubbla ”M” men om M #2 skickar in en bild så tar jag tacksamt emot den. Detsamma gäller även Juliette 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!