Amatörbilder: Malin

Malin tog min uppmaning om mulliga tjejer med små bröst till sitt hjärta och skriver:

Hej Klumpesnusk!

Jag läser din blogg hyffsat regelbundet, och blir glad av att det faktiskt finns normala killar som uppskattar en tjej med kurvor och som inte ser ut som det så kallade idealet.

Om mig då: Jag är en gotlänning på 24 år, jobbar heltid med djur vilket jag älskar. Har en pojkvän på långdistans sedan ett halvår, men vi funderar på att flytta ihop till sommaren. Gillar rock/metalmusik, går gärna på festivaler o konserter. Och gillar såklart sex ;o) Tycker det är underbart att det inte längre är ett lika tabulagt ämne, utan man kan diskutera, prata, blogga, utöva sex som man vill.

Du efterlyste mulliga tjejer med små bröst, nu vet jag inte om jag har så små bröst, men jättestora är det inte. De känns proportionerliga till mig och jag trivs rätt bra med dem. Tog lite kort senast jag tog ett skumbad, publicera om du vill. Kalla mig Malin isf.

Om jag får positiva kommentarer så kanske det kommer fler bilder =)

Ha det gott!
Malin

Hon skickar med tre bilder på sig själv också.

Hej Malin! Vad skoj med en skumbadande gotlänning. Tror inte vi haft äran att ha några gutar här än, så det verkar bli lite premiär. Det s.k. idealet har jag som ofta nämnt inte mycket kärlek till övers för. Alla människor är olika, såväl i fysik som sinne och det är nåt jag uppskattar. Vilka fina bilder du delar med dig av, din pojkvän kan skatta sig lycklig tycker jag. Dina bröst är väldigt fina även om de helt ärligt är lite ”för stora” för det jag syftade på – men de är ändå jättefina och jag är glad och stolt att få publicera dem här.

Tack Malin!

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Amatörbilder: Malin

Skriv en kommentar!