”Tramp Stamp”

Rubriken är det nedlåtande namnet på en tatuering som är populärt bland kvinnor att ha i svanken. Uttrycket är lite festligt, men huruvida det enbart är slampor som har det kan väl diskuteras. Att det dock är oerhört trendigt att skaffa sig en sån tatuering råder inget tvivel om.

Jag är lite ambivalent till tatueringar på kvinnor. På mig själv är jag desto mindre ambivalent – jag har inga, men har planer på att nån dag skaffa. Jag vet precis vad jag vill ha, och tror mig förstå vad det handlar om. Men när det kommer till kvinnor är jag väldigt petig med tatueringar, jag tycker de flesta tatueringar är vansinnigt tråkiga och i mina ögon påminner de mig lite om klotter på en Mona-Lisa. Många tatueringar verkar vara valda direkt ur ett block med färdiga tatueringar, ungefär som man väljer kläder. Tatueringar tycker jag ska säga nåt om individen, inte bara vara ett intetsägande mönster som precis lika gärna återfinns på massor med andra kroppar.

S.k. Tribal-mönster är definitivt nåt som har blivit en tatueringsklyscha, precis som taggtråden på överarmen blev det. Tribals är poppis att sätta just i svanken, och jag har sett massor med kvinnor både i verkliga livet och på bild som har just Tribal-mönster där.

Nu blir det även svårt för mig, för jag försöker verkligen hålla min ton neutral här -alla får göra som de vill med sig själva, osv- men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka att svanktatueringar av just ”Tramp Stamp”-sorten är otroligt fula. Jag kan inte på rak arm komma på en enda som jag tyckt har höjt kvinnans utseende, i nästan alla fallen har det varit tvärtom.

Det jag frågar mig själv är om jag är helt ute och cyklar? Det är ju väldigt subjektivt med tatueringar och vad man tycker om dem, och jag är stolt över att jag har en bred smak i kvinnor såväl som utseenden. Men tatueringar är ett sånt där knepigt område för mig.

Nåja. Här får ni en fin och porrig bild på någon med en hemsk tatuering. Inget fel på kvinnan i övrigt, men det där var verkligen… näee.

4

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “”Tramp Stamp”

 1. fröken

  Tatueringar och om det passar på personen är helt beroende på den personen. Men jag håller lite med dig….tramp stamps….det är svårt att hitta en snygg. Jag har suttit och funderat och bara kommit på en som har en och som är snygg ändå har jag sett en massa. Själv hade jag funderat 10år innan det blev någon tatuering. SÅ sedan i augusti stoltserar jag med en stjärna på underarmen 🙂

  fröken’s senaste inlägg..hur gör man?

  Svara
 2. Baby

  Ja, jag har också svårt för ogenomtänkta tattueringar, en sådan ”tramp stamp” känns inte så personlig och genomtänkt. Det du skrev om klotter på monalisa var en bra beskrivning. Jag får iaf. den reaktionen när jag ser en i övrigt fin människa, med en intetsägande tattuering, då blir den människan helt plötsligt ointressant. Fördomar kanske…

  Svara

Skriv en kommentar!