Tillbaka till de mulliga tjejerna

Efter en tids debatt då jag vägt smal och småbröstat gentemot mulligt och storbröstat är jag tillbaka till mulligt. Som jag nämnde i en kommentar känner jag ett visst behov av att låta min blogg och plattform agera lite motvikt till alla hemsidor/bloggar som fylls med just smala tjejer. Detta i sin tur färgar såklart vad jag publicerar här, och därför är oddsen mycket större att tjejerna som syns här är av den rundare sorten.

Just den här bilden hittade jag på DeviantArt. Hoppas den gillas, även om den inte är smal och småbröstad 😉

globabies_project_erin_in_red_by_snapfoto

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Tillbaka till de mulliga tjejerna

 1. Mumin

  Det jag tycker är bäst med denna blogg är att den är positiv mot allt som är naturligt. Är du tjock/mullig/smal med stora/mellan/små bröst så är det okej för att det är naturligt och därmed bra. Sen får man gilla olika saker såsom klumpesnusk gillar mulliga tjejer bsät och så ska det ju vara. Men samtidigt är allt ”godkänt” och det gillar jag. Jag är själv supersmal + en hel del naturliga skavanker och känner ändå att jag är otroligt varmt välkommen hit…

  =) Tack båda två för det

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Mumin: Absolut. Allt är okej, så länge det är den DU är, inte när du försöker imitera någon annan eller passa in i någon konstig mall. Sen spelar det absolut ingen roll om du är supersmal eller har några bilringar och märken på kroppen.

  Och om nu någon supersmal tjej med en hel del naturliga skavanker skulle få för sig att leka med en kamera så kommer jag naturligtvis att publicera dessa 🙂

  Svara
 3. Mumin

  haha det låter fint hjärtat. Kanske kommer kameran någon gång hända kanske inte. Måste nog jotbba lite med mig själv först. Dock uppskattas denna blogg till tusen 😀

  Svara
 4. S

  Jag tycker det är så himla härligt med alla dessa vackra bilder och texter. Sexigt! Som ung tjej (om man nu räknas på det om man är 21?) med bakgrund som anorektiker och bulimiker, sexuellt utnyttjad mm, och äntligen hittat den mest underbara pojkvän som jag kan ha sex med helt utan spärrar. Man kan ju tro (jag med!) att jag borde känna mig hämmad pga min bakgrund, men med den här killen finns inga gränser. Trygghet och respekt är ledordet. Och det tycker jag ni får fram så fint i er blogg! Så är er blogg en stor inspiration för mig. Sexlivet är bättre än någonsin! : ) Hehe! Att vara tjej, kåt, våt och inte fixerad vid en idealbild är bättre än någonsin! Tack! Puss : )

  Svara
 5. klumpesnusk Inläggsförfattare

  S: Tråkigt att höra om din bakgrund, det är trist. Men härligt att höra om din pojkvän och din sexuella aptit, och tack för berömmet 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!