Sheilas tystnad

Som ni säkert märkt har jag, Sheila, varit lite frånvarande här från sidan. Jag har inte skrivit något på ett tag och det beror helt sonika på att jag, av medicinska skäl, varit förpassad till horisontal-läge i soffan eller sängen. Inte på ett bra sätt och inte med en sådan skön smärta jag ofta eftersträvar.
Därför har jag inte haft inspiration eller möjlighet att skriva något.
Både jag och min stackars älskade sambo är nu uttorkade på sex-fronten och vi finner det relativt frustrerande ärligt talat. Men saker och ting får ha sin gång och snart hoppar jag på honom iallafall, eller ja, tvingar honom att lägga sig lätt på mig och föra in den där härliga kuken han har, i mig.
Än så länge får det dock vänta.

Men det som hänt fram tills idag är att jag fått hemskickat en enormt vacker leksak från vår kära sponsor, AmoreofSweden. En Madam Butterfly!

Som jag så snart jag kan ska prova och sedan recensera här på sidan, för er kära läsare.
Det jag kan säga såhär spontant är att den ser lite ”tjockare” ut än den dildo jag har hemma så det ska bli riktigt spännande att prova den sedan, uttöjning är en av mina ”kinks”, alltså något jag tänder på.
Nu är den inte så bred så den åstadkommer något sådant, men som sagt, den är lite bredare än den som finns här..
Jag väntar.. Och väntar..
På snart återseende hoppas jag..

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!