Sexiga skidåkerskor

Världscupen i Davos pågår ju för fullt just nu. Det går inte att slå på dumburken utan att det är nån vintersport som människor ägnar sig åt eller kommenterar kring.

Tidigare idag var det skidåkning, och det är alltid lika trevligt att se vältränade kvinnor i tajta munderingar som åker skidor. Jag blir alltid lika fascinerad över deras kroppar, de har de där stora starka låren och breda höfterna, men små bröst och tajta magar. Som jag tidigare nämnt är det nånting med den kombinationen som får mig att gå igång lite extra.

Det här passade rätt bra ihop med att jag hittade nakenbilderna föreställande Ingvild Engesland liggandes i en mapp i min dator. Ingvild är en norsk skidåkerska som vek ut sig naken i tidningen Lek år 2004. Lek är såvitt jag förstår en norsk motsvarighet till typ Slitz. Hon ångrade sig efteråt, jag har för mig att det berodde på att hon fick mycket kritik för det från bl.a. andra skidåkare.

Vilket jag tycker är rätt dumt. Hon är en väldigt sexig tjej, och har verkligen inget att skämmas för. Se själva.

Läs även dessa inlägg:

8 reaktion på “Sexiga skidåkerskor

 1. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Julia: Tja, jag har ingen koll på blaskorna. Nån som publicerar lite naket, men ingen hårdporr. Därav mitt ”typ Slitz” 🙂

  Svara
 2. Z

  omg! det är ju mer porr! typ… mjuk? eller?
  så ”grova” bilder har ju inte ens slitz. eller cafe. hm. nåja. snygg var hon ju, for sure.

  Svara
 3. Henrik

  Snygg och vältränad! Jag tycker fler idrottare borde vika ut sig. Tyvärr tycker inte alla att det är så lämpligt, så därför är det nog rätt sparsmakat av den här varan. Tråkigt!

  Svara

Skriv en kommentar!