Ryktena om min död är gravt överdrivna

Eller snarare, att många av er kanske har fått intrycket att jag på nåt sätt vänt kappan efter vinden.

För ett tag sen så blossade ju debatten upp om huruvida jag har för lite smala tjejer här på bloggen. Det har stormat lite där, och häromdagen kände Sara att det var för mycket och klagade. Jag mottar all kritik och allt beröm enligt lika välkomnande principer, men jag känner mig även lite orättvist utmålad som om jag var nåt slags förrädare mot runda tjejer, eller nånting.

Jag tog väldigt illa vid mig av den kommentaren, och den följande debatten. För jag älskar runda tjejer, och jag har inte ändrat min blogg till ännu en sån där tråkig smalblogg. Eller vad man nu ska kalla det, jag undviker de bloggar som blivit alltför påverkade av samhället kroppsideal så jag har ingen aning om hur de låter.

Att det blivit en del ”smala” tjejer på sistone har ingenting att göra med att jag på nåt sätt ändrat uppfattning. Det är helt enkelt en slump.

Favoritbild #21 valde jag inte för att tjejen är smal, utan för att bilden har lite spänning. Och för att jag blev så fascinerad av hennes könshår. Jag kunde inte sluta tänka på hur det skulle vara att smeka hennes fitta, skulle det kännas som tjock päls? Jag närde en märklig liten fantasi om hur det skulle vara att raka henne, och sedan fotografera varje dag förloppet när håret växer ut igen.

Tjejen med slampstämpeln valde jag mest för att jag gillar amatörbilder, och för att det var en skönt porrig bild som illustrerade just den typen av tatueringar. Jag valde den inte för att hon ser smal ut. Jag tror inte ens den tjejen är speciellt smal. Den ställningen är nämligen väldigt bra på att dölja magar, speciellt om man fotograferar från den vinkeln. Så jag tror kanske hon ser smalare ut än hon är. Inte för att det egentligen spelar någon roll, jag valde bilden för att den var 1) porrig och 2) hon hade en tatuering som passade ämnet. Ingenting annat.

Bilden i duschen valde jag som jag skrev i min kommentar i första hand för bildens fotografiska meriter. Att tjejen var smal tänkte jag inte ens på. Det är en sån bild som jag själv gärna skulle vilja försöka ta, och jag blir imponerad av fotografer som lyckas så bra med det. Modellen i fråga är fin, men inte vald för att hon är smal, eller för att försöka illustrera nåt slags poäng.

Bilderna på Ingvild Engesland valdes helt enkelt för att jag blev inspirerad av världscupen i skidåkning, och kom ihåg att jag hade bilderna. Kände att de passade bra in med inlägget.

Sist men inte minst, min nya header (ni vet, bilden däruppe) har en smal tjej. Tro mig, jag försökte hitta en bild på en mullig tjej med jultema som var i tillräcklig upplösning och som uppfyllde mina konstnärliga kriterier, men efter lång tid av fruktlöst surfande och letande gav jag upp och valde den ovan. Den kom närmast till vad jag ville ha för bild, även om jag helst sett att det skulle vara en rund tjej. Om någon rund och fin tjej känner för att linda in sig i julgransljus, ta på sig en tomtemössa och sen ta en högupplöst bild på den kommer jag mer än gärna att ha den som header.

Så nej, jag har inte medvetet lagt om bloggen till nåt slags ny stil. Jag är fortfarande totalt pro-mulligt, och att det blev en del smala tjejer på sistone är helt enkelt ett sammanträffande.

Läs även dessa inlägg:

10 reaktion på “Ryktena om min död är gravt överdrivna

 1. Neko

  Neko gillar er blogg oavsett (nästan iaf) vad det är för töser ni visar. 🙂 Läser allt! 😀
  Neko är rund o go (säger gubben min iaf 🙂 ), men jag vet inte om jag skulle våga fota mig sådär . . . 🙂

  Svara
 2. Sara

  Vet du.. Ibland är jag burdus i mitt sätt att framföra vad jag tycker och tänker.Jag är medveten om detta och jobbar på det. I detta fallet så misslyckades jag kapitalt.Ber om ursäkt för det. Inte meningen att du skulle ta illa vid dig. Det var jag som var barnslig inte du.
  Jag går in på din blogg varje dag. Tycker om den jättemycket. Bilderna på de ”smala” tjejerna är fina. Jag ska inte sitta och vara småaktig och klaga. Det du gör här är bra. Får dåligt samvete för jag vet att du säkert lägger ner mycket jobb på din blogg. Som alla vet så kan man inte ta tillbaka några ogenomtänkta ord. Men jag vill gottgöra på något sätt(jag är ingen dum människa egentligen. Så jag kommer att from nu bara ge positiva komentarer och gillar jag inte något så ska jag hålla min mun. Jag ber uppriktigt om ursäkt.

  Svara
 3. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Ursäkten godtas, även om jag tycker den är lite onödig. Jag är öppen för kritik när jag tycker jag förtjänar kritik, men i det här fallet tyckte jag inte det, och därför tog jag strid.

  Jag är glad att vi båda uppförde oss som vuxna även om vi kanske båda var lite barnsliga ibland, och nu gräver vi ner stridsyxan och ser fram emot en mullig framtid 🙂

  Svara
 4. Em

  Asså jag kan inte sluta fundera på hur du ser ut :O och det stör mig nå så fruktansvärt att jag aldrig kommer veta >< trots att jag vill! Det är jobbigt att inte ha något ansikte på dig, men jobbigast är att jag vet att jag aldrig någonsin kommer få det 🙁

  Så nu var det sagt!

  Em’s senaste inlägg..Årets reklamfilm: Love for all!

  Svara
 5. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Em: jag ser otroligt vanlig ut faktiskt. Om jag stod bakom dig i kön på ICA hade du aldrig kunnat gissa att jag var jag. Jag ser inte alls ut som de flesta förväntar sig.

  Svara
 6. Mia

  Bra att ni grävde ner stridsyxan, det var en meningslös diskussion.
  Jag gillar dina bilder oavsett modell för du hittar för det mesta mycket finstämda, erotiska bilder. Konstnärliga. Det gillas mycket, sen om modellen är mullig är det ett plus men inget krav. Fram för mer erotiska bilder!

  Mia’s senaste inlägg..Julfrukost!

  Svara
 7. Alice A

  Alltså hetsa inte upp dig. Jag läser din blogg jämt och tycker den är skitbra. Känns så jävla skönt och uppfriskande med din sköna och positiva syn på tjejer.
  Du inspirerar mig..!

  Svara
 8. Bumsan

  Det är svårt att göra alla nöjda, man är inte mer än bara människa. Du gör vad du vill och det måste vi som läser acceptera, bloggen är ju trotts allt en fristad på något sätt, givetvis är det trevligt att uppfylla önskemål i den mån man kan. Ha en jätte trevlig helg! 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!