Om bristen på smala/småbröstade tjejer

Anna skrev en kommentar som jag tycker förtjänar ett eget inlägg, inte bara en liten kommentar från mig nånstans.

Hej! Du säger att du gillar alla storlekar på bröst men smala kvinnor med små bröst får aldrig pryda dagens bild. Varför detta?

Hej Anna! Vet du, jag har aldrig riktigt reflekterat över detta. Det kan dock ha sin grund i att jag inte har så många bilder på smala tjejer med små bröst som jag hade velat ha, och de få jag har är i fel format för att anpassas till dagens bild. Med ”dagens bild” gissar jag att du tänker på den s.k. header-bilden som brukar pryda rubriken däruppe?

Jag skulle gärna pryda den med en riktigt snygg smal kvinna med små bröst – om jag kunde hitta nån sån bild som var i rätt format dvs i s.k. landskap, de flesta är porträtt-format, tillräckligt hög upplösning och sist men inte minst en fin bild som jag tycker duger. Jag är nämligen rätt petig med mina nakenbilder, oavsett om tjejerna i dem är smala eller mulliga.

Men jag ska definitivt ta detta i beaktande, och om du eller någon annan har en snygg bild på en smal/småbröstad tjej naken, som uppfyller landskaps och upplösningskraven – skicka in den!

Så, att det inte har funnits några smala/småbröstade tjejer i headern hittils har definitivt inte berott på någon diskriminering från min sida. Bara en ovilja att använda alla de Met-Art/Domai- liknande bilder som oftast innehåller smala tjejer. Jag tycker de bilderna är så grymt tråkiga…

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Om bristen på smala/småbröstade tjejer

  1. A

    Jag skulle då vilja påpeka att du nästintill aldrig lägger upp bilder på smala tjejer i inläggen. Eller har jag fel? ;O

    Svara
  2. klumpesnusk Inläggsförfattare

    En bidragande orsak till att jag inte gör det är att jag vill känna mig som en motvikt till alla sidor/bloggar som har tonvis med smala tjejer. Smala tjejer finns överallt – mulliga inte lika mycket.

    Svara

Skriv en kommentar!