Julplaner?

Imorgon är det en vecka kvar till julafton. En vecka! Jisses, den här hösten har gått fort för min del känns det som, när jag känner efter känns det precis som om det var September häromdagen. Men så går det väl när man har sitt att stå i, och dessutom skriver en uppskattad sexblogg som behöver påfyllning med jämna mellanrum 😉

I normala fall brukar jag fira jul med min släkt och mina föräldrar, men den här julen blir lite annorlunda. Den här julen firar jag själv i min lägenhet. Men inte helt själv… det anländer en dam som är mycket, mycket speciell för mig här på Lördag morgon, och vi ska fira tillsammans. Vi ska mysa i min lägenhet, gå runt nakna hela julen och ha så mycket sex som vi bara orkar och har tid för. Vi ska dricka glögg och raka varandra, och om intresset ligger på ska vi prova lite rumplekar.

Givetvis ska vi också äta julmat och se på Karl-Bertil (love that guy!) men det kommer att ske som ackompanjemang till en sexig julstämning.

Frågan är nu, vad ska mina läsare hitta på till jul? Och vad ska Sheila hitta på? Ska ni också fira härligt sexiga jular med mycket naket? Eller blir det tradition hos släkt och familj?

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Julplaner?

 1. Sara

  Gosh, dina julplaner låter ju helt fantastiska. Ska spara den i minnet ifall jag får chansen till något liknande i framtiden.

  I år blir det traditionellt julfirande med familj och släkt hemma hos oss i skogen.

  Svara
 2. Anna

  Alltså.. Är inte Sheila och Klumpesnusk tillsammans? har inte riktigt fattat… Har försökt att läsa mig till det i bloggen men inte hittat något. Så berätta, vem är Klumpesnusk, vem är Sheila och vad har ni för relation?

  Svara
 3. Linka

  Julen blir nog en liten trevlig familjesammankomst på dagen och sedan på kvällen får jag och gubben hitta på lite bus. Förra julen fick han mig som present på kvällen endast iförd ett rött siden band runt midjan…sedan hade jag köpt en rabbit som han tillfredställdemig med :P. Underbart härligt…får se vad det blir i år….kanske ngn ny sex leksak…Kram Linka

  Svara
 4. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Nej, jag och Sheila är inte tillsammans. När vi lärde känna varandra för mer än 6 år sen flörtade vi en hel del, men vi har aldrig varit mer än vänner. Vi är dock väldigt goda vänner, med en väldigt öppen och ärlig vänskapsrelation – men något par har vi aldrig varit.

  Det är lite förvirrande dock då en del gamla inlägg gör referenser till min f.d. sambo och f.d. flickvän som kallade sig för Nymfelin här på bloggen. Hon är dock historia, och skriver inte här längre. Överhuvudtaget är hon inte delaktig i mitt liv alls längre.

  Men jag och Sheila är inte ett par. Vänner däremot, det är vi.

  Svara

Skriv en kommentar!