Inget sexigt skrivande idag

Tyvärr! Jag är på jättegott humör, och när jag är på gott humör försvinner min tänkar/grubblar-mentalitet och jag bara njuter av livet istället. Därmed klurar jag inte på snusk utan tar det bara lugnt. NI får dock den här fina bilden jag hittade häromdagen som plåster på såren.

Ha en fortsatt bra dag 🙂

6542562-md

Läs även dessa inlägg:

9 reaktion på “Inget sexigt skrivande idag

 1. Sara

  Näää nu är jag trött på dina ”smala” tjejer på bild. Tyckte att denna sidan kändes ny och fräch med lite rundare former på kvinnorna.
  Men nu är det tredje bilden på rad som har en smalare kvinna på motivet.Har du ändrat uppfattning om hur kvinnor ska se ut??
  Tråkigt tycker jag.

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Tråkigt att du tycker så, Sara.

  Som en av mina favoritkomiker sa en gång: ”You can’t please all the people all the time, and last night all those people were at my show!”

  Hur ska jag göra? Om jag bara har runda tjejer kommer jag att få höra att jag har fördomar mot smala tjejer, och om jag publicerar smala tjejer så har jag fördomar mot runda tjejer.

  Svara
 3. X

  Haha jadu, det verkar inte vara lätt det här! Jag tycker i alla fall att du har en bra mix av runt/smalt stora/små bröst. Keep up the good work!
  Gillade förresten den här bilden. Häftig!

  X’s senaste inlägg..Natt.

  Svara
 4. Sara

  Kan inte riktigt hålla med dig. Det är dom runda,kraftiga tjejerna som får ta dom värsta smällarna i samhället och media. Om smala tjejer inte kan ta att det finns en sida som riktar sig mot dom som gillar det som är lite mer runt så tycker jag att det är för sorgligt.
  Det som är fint med din sida är att du står upp för vad du gillar och är stolt för det. Så jag tycker det är synd att du ändrar på sidan i form av bilder på smalare tjejer bara för att nån tycker att du har fördomar mot smala tjejer. Herregud, dom som är smala behöver ju inte leta efter sidor som passar dom. Det får däremot vi mulliga göra.
  Kalla det gnäll eller vad du vill. Trodde att du var intresserad av vad dina läsare tycker.

  Svara
 5. Elin

  herregud. bara för att man gillar typ runda tjejer så betyder inte det att man ogillar smala. publicera det du känner för! det är din blogg och du bestämmer. vi säger om man gillar ex. mörkhåriga killar så betyder ju inte det att det inte finns en enda kille i ljust hår som ser bra ut. har jag fel?

  Elin’s senaste inlägg..Lillhagadag

  Svara
 6. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Sara: Jag är intresserad av vad mina läsare tycker. Men till sist och syverne är det här faktiskt min blogg, och jag skriver vad jag vill här.

  Sen, att du har fått intrycket att jag ändrat på sidan som en reaktion för att någon tycker jag har för lite tjejer är faktiskt bara felaktigt. Jag har inte ändrat på sidan för det. Jag började skriva om smala tjejer som ett sätt att utforska ett nytt ämne – inte för att försöka fjäska för de som gillar det. Om du tittar i arkivet över inlägg kommer du att se att typ 98% av mina inlägg handlar antingen om att man ska vara nöjd med sig själv, eller om hur sexiga mulliga tjejer är i mina ögon. Det har inte förändrats, och jag har inte låtsats ändra det för att försöka fjäska för nån liten grupp av läsare.

  Att det blev den bilden jag valde där ovan var helt enkelt för att jag tyckte det var en fin, lite erotisk bild. Inte för att tjejen i den är smal. Bortom att det är en naken tjej i bilden tänkte jag inte nämnvärt mer på henne, utan tyckte mer om bilden för dess fotografiska meriter – vinkeln, arrangemanget, svartvitt, osv.

  Jag beklagar verkligen att du känner dig diskriminerad av mig. Det var verkligen inte meningen, och jag tycker det är synd att du känner det baserat på ynka tre inlägg som råkade ha bilder på tjejer som kan klassas som smala.

  Svara
 7. Sara

  ”Men till sist och syverne är det här faktiskt min blogg, och jag skriver vad jag vill här.”
  Klumpesnusk 5 år

  Dom raderna säger ju allt. Barnsligt och inget jag vill delta i.
  Å du behöver inte beklaga något för det jag skrevv om handlade inte om mig, jag känner mig inte diskriminerad av dig. Så känslig är jag inte. Tyckte bara att dt var en tråkig utvecklig på sidan.

  GOD sexig JUL ( det ska jag ha)

  Svara
 8. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Vänta nu, är det jag som är barnslig här? Så vi sjunker alltså till den nivån? Jag tycker jag för en normal debatt här, och känner mig inmålad i hörnet av någon som inte ger nåt annat än känslomässiga svar, och ändå är det jag som är den barnsliga?

  Har jag inte rätt att säga att det här är MIN blogg? För det är det väl ändå? Har jag inte rätt att skriva det jag vill på den? Om jag bara följer de som klagar skulle jag inte skriva någon blogg alls, för då skulle det inte bli min blogg. Då skulle jag bara bli ännu en blondinbella som skriver om populistiska saker som tilltalar minsta gemensamma nämnare. Att det här är en ”utveckling” tycker jag är ganska absurt att påstå då du baserar det på några kåserier kring smal/tjock samt att det råkat bli bilder på smala kvinnor i några inlägg i följd. Var någonstans skriver jag att smala tjejer är bättre än mulliga? Var har jag ändrat och börjat den här nya ”utvecklingen”? Ingenstans, och det märker du om du tittar.

  Ingenstans har jag ändrat hållning annat än det jag alltid skrivit – nämligen att alla kvinnor är vackra så länge de är sig själva, och att jag personligen föredrar runda kvinnor. Men det betyder inte att jag utesluter att även ”smala” kvinnor kan tilltala mig. Att tro att jag är en antingen-eller människa tycker jag är väldigt naivt, och faktiskt ganska småskuret. Sån är jag inte.

  Nätet är fritt, gillar du inte det jag skriver står det dig fritt att inte läsa det. Jag beklagar att du på nåt sätt känner att jag bytt åsikter, men jag kan tydligen inte påverka hur du känner. Beklagar.

  Svara

Skriv en kommentar!