God Jul på er, alla snuskisar!

Det har varit lite tyst från mig här, och det beror helt enkelt på att jag har fullt upp i mitt civila liv. Ni kan ju säkert föreställa er att jag -när jag inte inte är Sveriges fjärde populäraste sexbloggare1– har ett riktigt liv.

Vilket jag har, emellanåt. Just nu har jag mer liv än vanligt iom mitt besök, och vi har fullt upp med att gå runt nakna och trivas ihop. Just ikväll har vi myst i soffan, druckit extremt ojuliga margaritas och haft oförskämt trevligt.

Vi har julpyntat, donat, shoppat, haft enormt trevligt. Alldeles strax ska skinkan in i ugnen för att bli klar för morgondagen, och köttbullar ska rullas.

Därför vill jag avsluta med att önska er alla en riktigt varm och mysig jul! GOD JUL på er! Pussar och kramar!

1. Enligt bloggtoppens lista när detta skrivs.

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “God Jul på er, alla snuskisar!

  1. Sara

    GOD JUL och må den vara fylld med härlig sex.
    Själv ska jag sexa mycket nu under julsemestern.

    /Sara

    Svara

Skriv en kommentar!