Fick en utmärkelse…

Jag fick en utmärkelse från Magstark. En ”i-love-your-blog” award. Eller nåt. Det är ändå alltid lika trevligt att få höra att man är uppskattad.

Men, det finns några regler anslutna till det här. Dessa regler tänker jag faktiskt högaktningsfullt strunta i. Jag tycker nämligen att hela konceptet lite för mycket påminner om ett kedjebrev. ”Här får du nåt, skicka det nu vidare till sju till, som ska skicka det vidare”. Det tänker jag inte göra. Jag gillar inte kedjebrev, varken på riktigt, som epost eller på nåt mysko vis i bloggen. Även om det är såpass milt som det här är.

Det jag däremot tänker göra är att skriva upp och länka till fem bloggar som jag följer med stort intresse och som jag tycker att om du inte redan följer så borde du göra det!

SwedishTeen är en av de bloggar jag följt längst. Mycket läsvärd och förutsätter att man inte är homofob.
Johanna Sjödin skriver tänkvärt om könsroller, och även om jag kanske inte håller med henne i allt hon skriver så är det ändå intressant och läsvärt.
Ormen i Paradiset där Adam & Eva publicerar härligt självproducerat snusk.
Sexnytt.se som skrivs av Mia. Uppdateras tyvärr inte så ofta som man kanske önskat, men är en rolig blogg där man emellanåt bjuds på bilder av Mia själv. Klart najs!
TantraBlog skrivs av Calle Rehnbinder som skriver tänkvärt om sex, sensualitet och allt möjligt annat. Mycket läsvärd!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!