Exempel på killar som är idioter

Låt mig först och främst förtydliga för alla som kanske har missförstått detta: Jag som kallar mig för Klumpesnusk är heterosexuell kille. Ingenting annat. Jag är inte en tjej, jag skriver inte detta som tjej, och oddsen är stora att om ni tror jag är tjej så förväxlar ni mig med Sheila. Hon är tjej, och tro mig, hon vill inte lämna ut sin MSN just pga den typen av killar som demonstreras nedan.

Ibland börjar jag undra om vi killar kollektivt lider av nån brist på vett och etikett, eller om det här helt enkelt är resultatet av korkade föräldrar, en misogynistisk attityd från vänner samt den nedlåtande inställningen till kvinnor som frodas inom t.ex. rap och hip-hopmusiken numera.

För några minuter sen plingade det på min MSN. Resultatet presenterar jag nedan:

holmberg43@hotmail.com says:
heej
holmberg43@hotmail.com says:
snygging
Klumpesnusk says:
umm, hej?
holmberg43@hotmail.com says:
vad gör du?
Klumpesnusk says:
inte så mycket
holmberg43@hotmail.com says:
okej
Klumpesnusk says:
vad gör du och vem är du?
holmberg43@hotmail.com says:
typ inge kolla på din blogg
Klumpesnusk says:
aha, du är en läsare? trevligt, då kan jag slappna av
holmberg43@hotmail.com says:
en kille tog din msn från en blogg
holmberg43@hotmail.com says:
vadåra?
holmberg43@hotmail.com says:
hur slapna av?
Klumpesnusk says:
jo, jag får en hel del nötter som kontaktar mig via msn… så i början är jag lite skeptisk
holmberg43@hotmail.com says:
okej men kan jag få se hur du ser ut i webben
Klumpesnusk says:
nej, varför skulle du få det?
holmberg43@hotmail.com says:
jag vill se hur du ser ut
Klumpesnusk says:
kommer inte att hända… och om du tror att jag är en tjej så rekommenderar jag att du tänker om
holmberg43@hotmail.com says:
äru en kille?
Klumpesnusk says:
hade du faktiskt läst min blogg hade du vetat det, det är ingen hemlighet direkt

Efter det blir samtalet tyst och jag gissar att han söker vidare efter fjortisar villiga att klä av sig för en vild främling.

Personligen blev jag sur på mig själv för att jag så snabbt sänkte garden. Men jag blir deprimerad av att nästan alla killar numera är så här. Kan knappt stava, kan knappt prata, vill att alla ska klä av sig för dem samt rent generellt har den mentala kapaciteten hos en grottman.

Det sorgligaste är väl att den här typen av killar med den här attityden tillåts florera för att tjejer tolererar dem och ger dem vad de vill ha. Istället för att ställa lite krav på vett och etikett låter en stor majoritet av många tjejer dem hållas. Boys will be boys och sånt.

Läs även dessa inlägg:

10 reaktion på “Exempel på killar som är idioter

 1. emy

  tjabba!
  tack för en skitbra blogg.
  jag diggar verkligen ditt tankesätt och hur högt du värderar kvinnor.
  har mött FÖR många sådana ovan, så det glädjer mig att du inte är en utav dom.
  keep it up!

  Svara
 2. Henrik

  Älskar verkligen den här bloggen, håller helt med emy! Du har en fantastisk kvinnosyn och en sund syn på sex och nakenhet.

  Trist att det finns sådan idioter som holmberg43. Men jag tror (hoppas det verkligen), att holmberg43 inte representerar en majoritet av alla män. Personligen känner jag ingen med hans attityd. Dessvärre, är det dylika idioter som märks och syns.

  Hoppas du orkar upprätthålla bloggen trots allt. Som sagt – keep up the good work!

  Svara
 3. Mumin

  Eftersom jag träffat min man via ett dataspel som spelas på internet, samt träffar killar via samma ställe hela tiden , så vet jag att alla killar absolut inte är så här,…dock har jag mött mina egna idioter (jösses vilka idioter).. Men har även mött en människa som är en av mina närmaste vänner idag (inte den jag gift mig med 😛 ). Så det är ett tveegat svärd… Tänk efter, före… 😀

  Svara
 4. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Mumin: Ja, jag kanske drar lite väl generella slutsatser, men ibland börjar jag verkligen undra vad som rör sig i huvudet på människor. Jag har träffat massor med människor via nätet på ett eller annat sätt, och anser att det är ett suveränt sätt att lära känna nya människor.

  Men ibland.. när man har att göra med ett sånt här nöt… då börjar man verkligen undra.

  Svara
 5. Jennymedguldkant

  Idioter finns överallt, såväl på nätet som i verkligheten. Men ibland har man tur och hittar guldkorn bland skräpet, oavsett om man möts här eller där *pekar på verkligheten*

  Svara
 6. P

  Men kom igen, sånna killar är ofta yngre än 15 och mest bara nyfikna. Många tjejer ställer upp av samma anledning. Innan webcamen kom till hemmen var det cybersex som gällde. Och trots allt – han skulle ju inte fråga om det inte var så att han får napp då och då.

  Svara
 7. MsFire

  Tyvärr är det inte alls bara 15-åriga killar. Det är lika ofta 30+ som inleder på SprayDate med ”Hej ska vi knulla?” och sen fortsätter beskriva hur lång kuk de har.

  Och så undrar de varför de är singlar….

  Svara

Skriv en kommentar!