En smärre chock

Jag fick en mindre hjärtattack när jag kollade in statistiken för den här kära sidan alldeles nyss.

500pers

566 besökare! Sjunkit från 1400 bara två dagar innan. Shit! Panik! Vad är fel?! Sen när hysterin lagt sig inser jag ju att det är på julafton… doh! Då har man säkert bättre saker för sig än att läsa sexbloggar.

I övrigt så försöker jag kurera en förkylning som rullade in just på julafton. Har en mild feber också, och dessa två hindrar mig från att företa alltför stora projekt. Vilket är jävligt trist faktiskt.

Uppdatering: På nyårsafton var det också ett visst sjunk i statistiken. 618 besökare fick vi då!

newyears

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “En smärre chock

  1. Olle

    Ha! Jag snittar på typ 15 (ja FEMTON) besökare varje dygn. Så jag hade varit glad över era besökarsiffror. Fast jag skriver å andra sidan inte om så roliga saker som ni gör, så jag får skylla mig själv. Keep it up!

    Olle’s senaste inlägg..Ett litet utbrott

    Svara

Skriv en kommentar!