En fjollig värmlänning i Musikhjälpen

Jag lyssnar för ovanlighetens skull på radio. Visserligen via nätet, men det är P4. Lantz i P4, men Lantz är tydligen frånvarande och det är Pontus Enhörning (eller Pontus Noshörning som jag flera gånger råkat kalla honom) som pratar. Pontus är en av mina favoritradiopratare och jag känner en viss saknad av att lyssna på radio. Men har man en stor MP3-samling så kanske det inte är så viktigt.

Hur som. De pratar om Musikhjälpen 2008 som går ut på att tre programledare ska sitta i ett glashus, inte äta fast föda och väcka uppmärksamhet för situationen i u-länder. Målet är att dra in 200 miljoner kronor i stöd.

En av programledarna är Henrik Torehammar, och jag kan inte låta bli att le åt vilken perfekt kombination homosexualitet och värmländska verkar vara. Henrik låter tokigt charmig i radio, och om jag varit bög och han varit singel hade jag helt klart lagt in en stöt.

Jag ska helt klart försöka skänka en liten slant i Musikhjälpen, och jag hoppas att andra också gör det. Lycka till Henrik, Kitty och Ehsan.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!