Är avsugningar viktigt?

Jag fick en direkt fråga om avsugningar i form av en kommentar. Här ska jag försöka svara lite bättre på det.

Jag tänkte fråga dig, och eftersom du är kille. Hur viktigt är en bra avsugning? Altså, jag hade en pojkvän i ganska många år.. men sög aldrig av han då, kanske nån gång. det var mest för att jag inte kände mig bekväm i det som jag inte gjorde det och så hade jag tandställning :P.. men nu känner jag mig på g och ska snart träffa en kille som jag vill ska få det så skönt som möjligt(jag också då).. men tänk om jag inte suger bra? jag har ingen uppfattning om jag är bra eller dålig.. kan det vara så pass avgörande att han inte vill träffas igen?… hoppas du kan ta dig tid att svara vore väldigt tacksam för en åsikt/svar!! mvh/ Fiffi

Först och främst vill jag poängtera att det här bara är min åsikt, och inte någon generell princip som kan appliceras på alla killar världen över.

Är avsugningar viktigt? Absolut. Är det så viktigt att man ska känna sig tvingad att göra det? Absolut inte. För en kille är det väldigt skönt att tjejen tar kuken i munnen. Det är en väldigt intim känsla, och även oerfarna tjejer kan relativt lätt göra det skönt för en kille enbart genom att suga på hans kuk. Erfarenhet är dock det som skiljer en bra kuksugning från en fantastisk – och enda sättet att bli erfaren är att träna.

Alla börjar nånstans. Man kan inte vara bra på kuksugning med en gång, och om en kille inte kan förstå detta anser jag att det är ett kryss i ”skitstövels”-rutan. Speciellt när det är första gången eller tidigt i en relation, det finns så många subtila nyanser i kroppen att det tar ett tag innan man fått precis rätt inställning och lärt sig vad som är skönt för den andra.

Det enda sättet att få veta om du är bra eller ej är att fråga. Med ”bra” menas såklart om det du gör är skönt för honom – avsugningar är helt subjektiva. Det som är jätteskönt för en kille kanske är vansinnigt otrevligt för en annan. Se därför till att dels försöka läsa hans kropp och se på honom för att se hur du träffar rätt, men fråga också före eller efter om det finns nånting som han vet att du kan göra för att öka upplevelsen.

Om kvalitén på en avsugning avgör om han kommer att vilja träffa dig igen blir jag lite fundersam. Om han lägger så stor vikt vid bara en sak så kan det vara en varningssignal. Det betyder inte att du ska låta bli att träffa honom, men om det mot alla odds visar sig att han värderar avsugningar så högt att det tar prioritering över allt annat tycker jag inte att han verkar ha huvudet på rätt ställe. Han ska ju trots allt tycka om dig för vem du är, inte för vad du gör med munnen.

Många killar använder avsugning som ett slags audition. Om man klarar att suga, då går man vidare till steg två. Det här tycker jag personligen är en ganska ful grej att göra. Jag älskar att få min kuk sugen, men jag vill att det ska vara ett komplement till ett redan fungerande sexliv, inte ett sätt att sålla bland tjejerna. Avsugningar är fruktansvärt skönt, men som sagt – om det är killens prioritering så kanske han inte är så schysst.

Därmed… gör ditt bästa, och om du känner minsta press eller prestationsångest så kanske du ska backa ur. Om det känns bra, kör hårt. Ge honom vad han tål. Försök läsa hans kropp, var inte rädd för att ställa frågor. Frågor är bra, frågor är kommunikation. Kommunikation är nyckeln till att lära sig och utvecklas sexuellt.

Har du fler frågor, skriv en kommentar eller skicka ett mail. Jag ska försöka svara på dina frågor efter bästa förmåga.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Är avsugningar viktigt?

 1. Linka

  Kloka svar…själv älskar jag att suga! Men som med mycket annat så måste man själv vara sugen på det och inget man ska bli tvingad till. Teknik tror jag är en vanesak, man märker vad som går hem. Och självklart kan man inte vara fullärd första gången….
  Hur många killar lyckas slicka, smeka sin tjej til orgasm första gången…..ler. Jag tror det är oerhört viktigt att som tjej eller kille visa eller berätta när det är skönt. Och fejka en orgasm tycker jag bara är dumt, för vems skull gör man det..? Kram

  Svara
 2. Henrik

  Håller med, det är vansinnigt skönt att få kuken sugen. För mig är det viktigt med variation – att ta hela kuken ”långt ner i halsen” är däremot inte alls viktigt, men att ta ollonet i munnen och låt tungan virvla runt – att slicka pungen och låta tungan spela längs hela skaftet är oerhört skönt.

  Slicka strängen och ollonets kant med sträv tunga för mig till sjunde himlen. En bra idé är också att använda mycket saliv så att hela kuken blir våt och sliprig. Runka skaftet samtidigt med händerna och låt tungan virvla runt ollonet och sug om vart annat.

  Svara

Skriv en kommentar!