Allvarliga lekar

Ja fy, jag läste tyvärr förra inlägget ändå i och med att jag är sjukligt nyfiken och måste utsätta mig för saker även om jag på förhand nästan kan garantera att jag kommer reagera på ett visst sätt..
Mycket riktigt så reagerade jag som förutspått på ett väldigt negativt sätt på den sista bilden i inlägget, podofili (fotfetischism) är absolut inte något för mig, scheisse!
Det är också helt riktigt att Klumpesnusk är en av de få som fått röra mina fötter, han och min sambo. Men det har enbart godkänts för att helt enkelt testa mina egna gränser, vilket jag gärna gör under kontrollerade former.
Som tur är har vi dock olika smak och det finns något för alla.

Men det var inte detta med fötter som tagit upp mina tankar idag, det är smärta och njutning som så många andra dagar. Denna dagen är dock lite annorlunda.
Jag är ju medicinskt handikappad tillfälligt och har haft väldigt ont. Men igårkväll försökte vi oss på att ha sex iallafall, frustrationen kom ifatt oss båda två. Vi började med en kombinerad sax/sked ställning för att vara så skonsamma som möjligt, men jag bad honom tillslut att ”hoppa på” mig iallafall. Jag kan lova er att det kändes, gjorde ont på ett smärtsamt (alltså inte sexuellt stimulerande sätt) och jag kände det nästan som tårar skulle komma innan han gjorde det. Men…. Det vridna i historien är att detta inte gjorde mig något, det var nästan stimulerande på ett brutalt sätt.

För många år sedan så låg jag vaken på natten (tyvärr ett vanligt förekommande fenomen än idag), flippade mellan kanalerna och snubblade över en väldigt bisarr film (Crash) där de kraschade sina bilar och hade sex, skadade och blodiga, i vraken. Att det på något sätt skulle vara upphetsande att sexpartnern var skadad, blodig och knappt kunde röra sig. De kraschade också sina bilar och på så sätt skadade sig själva och sin partner med just syftet att ha sex på det sättet innan ambulans och polis kom dit.

Jag sökte febrilt nu efter ett namn på denna parafili men jag finner ingenting som vanligt.

Varför jag tog upp detta med filmen är att det kändes lite som samma sak, jag blödde visserligen inte, men jag hade väldigt ont och trots detta fann jag njutningen i att ha sex med min karl. Smärtan blandades med känslan av penetreringen (vilket är min solklara favoritdel av sexakten) och jag hade till och med kunnat få orgasm även som skadad, om han bara tagit i lite hårdare..

Någon annan som haft det sådär? Blivit upphetsad av något helt (i samhällets ögon) onormalt?
Kanske till och med äckligt och farligt? För hur man än vrider på det är samlag när man är skadad på olika sätt, alltid en risk. Öppna sår kan bli värre, stygn kan slitas upp och tillstånd kan förvärras.
Det har genast gått från lek till allvar.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Allvarliga lekar

 1. klumpesnusk

  Jag har sett Crash två gånger, vilket är lite imponerande då filmen gjorde mig ganska upprörd – Cronenberg har den effekten på mig.

  Men hursomhelst, jag tolkade alltid deras förtjusning med att krascha och ha sex som att de utnyttjade det rus som kraschen gav dem. Inte att de hade nån märklig blod- och benpipor-fetish, utan att spänningen av att dels göra nåt olagligt, dels göra nåt vansinnigt farligt var en sån rusch att efteråt hade de sex.

  Det var dock några år sen jag såg den, så kanske mitt minne av filmen har förvrängts. Reservation för detta 🙂

  Edit: efter att ha läst upp lite om filmen så tror jag mitt minne var inkorrekt.

  Svara
 2. peter pc carlsson

  Jag förstår dig helt klart när det gäller sista bilden. Jag som just tänkte gå och ta mig en macka….. har inte minsta lust till det nu.

  Nog kan fötter vara både fina och direkt äckliga i bägge fallen är de vikitiga.

  Nåja. Kul att komma till er blogg, första men inte sista besöket här.

  Ba texter.

  peter pc carlsson’s senaste inlägg..081208 Enbart Ödet

  Svara

Skriv en kommentar!