Underbara bröst!

Jag har helt skamlöst knyckt den här bilden från Miss Plumpnbouncy som skriver borta på sin blogg med samma namn. Jag kunde bara inte låta bli, det här är en väldigt sexig bild.

I nästan alla omständigheter föredrar jag bröst som är helt nakna och utan omslagspapper. Meningen med sexiga underkläder är ju att de ska dölja precis tillräckligt för att göra det spännande, men det är sällan som de har den effekten på mig.

Den här bilden var dock… otroligt trevlig. Väldigt trevlig. Jag hoppas ni skuttar över till Miss Plumpnbouncys blogg och ger henne positiva kommentarer.

Läs även dessa inlägg:

9 reaktion på “Underbara bröst!

 1. Anonym

  Nja, inte riktigt min smak. Gillar hellre ett par små fasta bröst. Tycker det är tråkigt att så många kvinnor väljer att lägga på sig cirka 10 kg med åren och så har man en hängmage och bröst till naveln. Sen att kalla det kurvor, nej tack! Kvinnor som ägnar tid och kraft åt att träna och göra sig sexiga via det sättet är att föredra.

  Svara
 2. En röst

  Tur att vi alla har olika smak, olika saker vi triggar igång på!!! Jag är kanske lite ovanlig, men stora bröst triggar mig inte alls. Inte stora kvinnor heller..

  Men gillar man det, så är ju dessa fantastiska…

  Lika så er site!!

  ”Envar blir salig på sin tro!”

  Svara
 3. Pingback: Svar på tal at Klumpesnusk

 4. Tommy

  Hejsan!!

  Jag försökte gå in på hennes blogg, men man behöver bli inbjuden av henne, någon som vet hur man lyckas, för vill mer än gärna se fler bilder av henne 😉

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Hennes blogg har tyvärr varit nedlagd rätt länge. Jag hittade henne (eller någon som låtsades vara henne och publicerade bilder på henne, jag vet inte) nånstans på Tumblr för några månader sen, men även den upphörde att existera.

   Mycket beklagligt, men så blir det ibland.

   Svara

Skriv en kommentar!