Tjejer kommenterar mer än killar

Jag har lite smått observerat kommentarer och jämfört dem lite i smyg med resultaten i enkäterna där till höger. Min slutsats är rätt intressant.

Det är ungefär jämlikt mellan killar och tjejer som läser det som skrivs här. Men tjejerna är mycket bättre på att kommentera, och speciellt återkommande kommentarer skrivs av en övervägande klick med mycket engagerade tjejer.

Visst, det finns flera killar som kommenterar, men jag uppskattar att för varje kille som skriver en kommentar finns det fyra tjejer som skriver kommentarer. Eller kanske t.o.m. mer, faktiskt. Kikar man i listan över senaste kommentarerna så är den enda killen som skrivit där jag själv, och det här är ju ändå min blogg!

Jag klagar verkligen inte, jag gillar att tjejer finner det jag skriver bra och tänkvärt, och jag är glad för alla kommentarer oavsett vad som sitter mellan benen på den som skriver kommentaren.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Tjejer kommenterar mer än killar

 1. Sadie

  Hej!
  Jag tyckte inte det var helt lätt att hitta hur man kommenterar. Är inte van bloggläsare iofs.
  Halkade in på er sida, för jag vill göra amatörporr och letar efter ett bra redigeringsprogram. Ett program där man kanske kan göra ansiktet suddigt, trots att det är rörligabilder. Typ som de gör på dokumentärerna på tv?
  Har Du/ni några tips?
  Vill passa på att tacka för flera fina klipp, på sidan.
  Och om det ursäktas skall jag nu gå och masturbera
  *skrattar*
  Kram
  S

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Ha det så skönt, Sadie!

  Vad gäller videoredigering har jag inget direkt matnyttigt tips. Jag har pysslat med videoredigering i större skala, men jag använde program som Final Cut Pro eller Adobe Premiere. Inget av dessa program är riktat mot nybörjare – snarare är de riktade mot proffs. De är dessutom inte billiga (Final Cut kostar omkring 10.000 kronor och är enbart tillgängligt för Mac) såvida man inte piratkopierar dem.

  Tyvärr!

  Svara

Skriv en kommentar!