Tävling! Tävling! Första halvan!

Äntligen kan jag presentera Klumpesnusk.se’s första tävling. Det här är nånting jag har drömt om att kunna arrangera för er läsare ett bra tag nu, och tack vare Amore of Swedens generositet kan jag nu göra det.

Låt oss gå igenom vad som gäller.

Regler:

Tävlingen består av två delar. Varje del har fyra sex-relaterade frågor. Det här är första delen. Den andra delen dyker upp inom några dagar, men jag säger inte när. Det är nämligen först till kvarn som gäller. Längre ner här finns det fyra frågor. Lista ut svaret på dem och skriv ner det nånstans – ni behöver dem för del två då alla svar ska redovisas. Skriv dem inte nu som kommentar! När del två kommer ut om några dagar skriver ni svaret på alla åtta frågor i form av en kommentar till det inlägget.

Det kommer även en nionde utslagsfråga. Det är en bildfråga, och ni ska gissa vad bilden föreställer. Den som först svarat rätt på alla åtta frågor samt gissat rätt på utslagsfrågan vinner. Svårare än så är det inte.

Jag vill också att alla deltagande registrerar sig för Amores nyhetsbrev. Det är tyvärr inte frivilligt, om du inte har registrerat dig för nyhetsbrevet kommer du att diskvalificeras. Sorry, såna är reglerna.

Så, spring iväg och registrera er för deras nyhetsbrev, och håll ögonen öppna efter del två av tävlingen här när den dyker upp. Den som först lämnat en kommentar med korrekt svar på alla åtta frågorna och gissat rätt på utslagsfrågan vinner! Inget fuskande heller 🙂

Pris i denna tävling:

Vinnaren av denna tävling vinner VALFRI produkt från Amore of Sweden. Bara att välja en. Skriv vilken produkt du vill ha i kommentaren när du lämnar dina slutgiltiga svar.

Första omgången med frågor:

1. Vad heter den berömda sexleksaken som blev populär genom bl.a. Sex and the City?

2. Vad kallas den sexuella fetish som innebär att man blir upphetsad av att beröra någons näsa?

3. Vilken porrfilm blev Marilyn Chambers känd via, och vilket år kom den ut?

4. Sheila är inte bara namnet på en av oss som bloggar, det är även slang för nånting. Vad är det även slang för, och vilket land associerar man detta slanguttryck med?

Skriv ner era svar nånstans och ruva på dem tills andra halvan av tävlingen kommer om några dagar. Då kommer de nämligen att komma till användning. 🙂

Frågor om tävlingen? Skriv en kommentar nedanför.


Priserna sponsras av Amore of Sweden.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Tävling! Tävling! Första halvan!

  1. Mia

    Det här är en annan Mia!
    Jag är taggad men sjutton vad nervöst att inte veta när du lägger upp nästa del. Jag kommer säkert vara borta och komma för sent och då kommer mitt tidigare googlande vara onödigt och jag bli besviken. Faktum är att jag redan är besviken för jag är så säker på att det kommer gå som jag förutspått >.<

    Mia’s senaste inlägg..Badgers!

    Svara

Skriv en kommentar!