Tävling! Tävling! FINAL!

Okej, nu är den andra och sista delen av tävlingen här. Jag bestämde mig för att skippa utslagsfrågan (den var dum, onödig och jag lyckades inte få en bild på föremålet som var tillräckligt lätt och tillräckligt svår) så det blir helt enkelt att den som först publicerar en kommentar innehållande de rätta svaren på förra omgångens frågor samt de som står här nedanför vinner.

Och vad vinner man? Jo, valfri produkt från Amore of Sweden. Valfri, välj precis vilken du vill ur deras sortiment.

Så, för att vinna den här tävlingen ska du alltså vara först med en kommentar innehållandes dina åtta tävlingssvar samt vilken sexleksak du önskar som vinst.

Och utan vidare fördröjning kommer här de fyra sista tävlingsfrågorna:

5. Hugh Hefner grundade tidningen Playboy 1953. Vem var den första utvikningsflickan i mitten av första numret, den s.k. ”Centerfold”?

6. Vad menas med att ”polera raketen”, ”strypa biskopen”, ”gnugga moroten”?

7. Vem skrev den äldsta kommentaren på den här bloggen?

8. Vad är en ”vagina dentata”?

… och där gick startskottet! Först till kvarn med en kommentar innehållande alla RÄTT svar vinner valfri sexleksak från Amore of Sweden.

Kanske blir det en av dessa?
leksaker

Sist vill jag bara skriva följande saker som förtydligande: Jag är ensam domare över detta. Svaren som gäller är de svar som jag forskat fram, och jag har varit väldigt, väldigt noga med att hitta rätt svar. Det kommer inte att förekomma någon diskussion om svarens giltighet, kommentarstider eller andra sura miner.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Tävling! Tävling! FINAL!

 1. Jennymedguldkant

  Här kommer mina svar till tävlingen:

  1. Rabbit
  2. nasofili
  3. ”Behind the green door” och den kom ut 1972
  4. tjej, flicka, Australien
  5. Marilyn Monroe
  6. runka
  7. Swedishteen
  8. en mus med tänder.

  Om jag vinner skulle jag vilja ha en laya spot.

  Svara
 2. Sabin

  1. Rabbit
  2. Nasophilia (eller Nasofili)
  3. Behind the green door från 1972
  4. Kvinna, brud. Från Australien.
  5. Marilyn Monroe.
  6. Runka.
  7. Användaren ”:o)”
  8. Myten om att det ska finnas kvinnor som har tänder i vaginan.

  Svara
 3. Sabin

  Jag kanske ska förtydliga min svar på 8. Vagina dentata kan direktöversättas med ”betandad vagina”, men syftar främst på den myt som har skapats kring begreppet. Jag vet inte vad du främst var ute efter. Myten eller den ordagranna översättningen.

  Svara

Skriv en kommentar!