2 reaktion på “Sprut på musen

 1. MIa

  Denna sida är min absoluta favorit, då det är så otroligt lätt att få ihop mycket poäng. Det som är extra bra med denna sida är att du inte behöver ha en stor blogg eller liknande för att få mycket poäng, det går att samla mycket poäng på flera olika gratis sätt! Du får också poäng genom att skriva om sidan på din blogg eller bilddagbok 🙂 Ett annat stort + med denna sida är att dom använder sig av superpresentkortet vilket innebär att det finns en mängd olika affärer att välja ditt presentkort från. Det innebär också att du kan få ända upp till 1000 kr i ett presentkort. ( vilket inte tar lång tid att få ihop :)) Exempel på affärer att använda ditt presentkort i är: SIBA, IKEA, dinsko, H&M, Stadium, Cervera, Åhlens m.m.m.! Kolla in denna sida vettja 🙂

  http://www.borttagen

  Svara
 2. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Tack ”MIa” för denna fullständig irrelevanta reklam, som ingen ville ha. Allra minst jag vill ha sånt skräp på min blogg. Vänligen lämna inga fler kommentarer nånsin.

  Svara

Skriv en kommentar!