Smaka på regnbågen?

Det här är ett litet urklipp från en större bild jag hittade tidigare idag. Personligen anser jag att det här är nog ett av de sämsta ställena att tatuera sig på, och att dessutom skaffa en så ful och löjlig tatuering gör ju inte saken bättre direkt…

Extra sorgligt är att det här verkar vara en liten trend bland mulliga tjejer i porr, att köra white-trash looken och tatuera sig nån hemsk sak precis ovanför fittan. Why?

Läs även dessa inlägg:

12 reaktion på “Smaka på regnbågen?

 1. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Ja, den ser lite påmålad ut, men varför skulle man ens sätta en fusktatuering där? Även om man hittade den i ett flingpaket vill säga…

  Svara
 2. Mumin

  ja även fast den är fake så va fan…Såg ett program där en ung tjej tatuerat in sitt ex’snamn och nu ville ta bort det. Det blev en mega stor jävla Lotusblomma över hela ”nedre magen”….jösses

  Svara
 3. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Mmm, jag tror det är lite för många som inte förstår att man inte kan tvätta bort tatueringar när de inte längre är relevanta eller man har tröttnat på dem.

  Svara
 4. Adam & Eva

  Ja den ser nästan lite fake ut. Hoppas det för flickans skull, för den var verkligen avskyvärd.

  Själv funderar jag på att tatuera AmsterDAM på kuken, så när den är slak så står det bara Adam 😉 hihi

  Svara
 5. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Adam & Eva: Det påminner mig om en väldigt vulgär vits om en bög som gick till en tatuerare och bad att få en traktor tatuerad på sin kuk.

  ”En traktor??” frågar tatueraren rätt förvirrat.
  ”Ja!” Svarar bögen och tillägger sen att ”Se till att göra den fyrhjulsdriven, för den ska gå i mycket skit!”

  Svara
 6. leena

  nja….inte min idol precis…..
  besök gärna [en länk] ny erotikwebbshop på nätet och anmäl er för nyhetsbrev…överraskningar kommer att erbjudas inom kort
  Ha en bra kväll

  Leena… om du läst kommentarsreglerna hade du vetat att jag inte är speciellt förtjust i sånt här beteende. Det är fult att nyttja kommentarsfältet för att marknadsföra sitt företag, speciellt när man inte har nåt vettigt att säga. Om du vill ha reklam så tar jag och Sheila gärna emot sponsorskap, men utöver det går gränsen. Du fick en kommentar, för jag var osäker på hur du skulle uppföra dig i framtiden men den här kan jag inte släppa igenom.

  /Klumpe

  Svara
 7. Em

  Jag vet inte, antagligen för att det är roligt. En av mina kompisar (som inte är mullig btw) vill tatuera in ”hello..” Det skulle jag aldrig göra. Men det är upp till var och en.

  Em’s senaste inlägg..Så baH näää

  Svara
 8. klumpesnusk Inläggsförfattare

  SwedishTeen: Ja, den är enormt fördomsfull och inte politiskt korrekt för fem öre. Men då den berättades för mig av en enormt fjollig, berusad och väldigt fnittrig bög så anser jag att det är okej att berätta den vidare 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!