Sex-svält

Hur gör ni de perioderna då den sexuella lusten eller aktiviteten svalnar?
Det kommer ju perioder i alla människors liv då sex är något som inte ligger högt på prioriteringslistan, vad sysselsätter man sig med då? Även som ointresserad och uttorkad?
Främst som den stackars partner som är uttorkad..
Onanerar ni till ni går i taket eller vad händer?

Jag är i en torrperiod nu då min sambo har haft mycket för sig och jag har haft tur om han varit vaken en längre stund samtidigt som jag och jag känner ärligt talat att jag håller på att gå sönder. Min lust är i regel lite högre än medelkvinnan jag läser om, som bara ”släpper till” en gång i månaden. Jag skulle gärna ha sex flera gånger per dag om jag fick, men det finns det ingen man som orkar med. Även om de hävdar det.

Under min tid som singel stötte jag inte på en man som inte hävdade att han orkade hur många gånger som helst. Det var typiskt ”slå sig för bröstet”-män och jag blev faktiskt lite avtänd, för jag vet att det inte är sant. En pojke jag var tillsammans med, som liksom alla andra av det manliga släktet hävdat att han orkar hur mycket som helst och är konstant kåt, fick jag tvinga upp med kvinnlig list och en ordentlig avsugning för att sedan snabbt hoppa på innan den slaknade när jag var tvungen att komma till en femte gång på 24 timmar. Det var alltså en human önskan efter så pass lång tid, men besvikelsen var ett faktum.

Jag upptäckte också att när man som kvinna hävdade att man ville och orkade mer, och dessutom har blivit motbevisad om männens virilitet, fick männen blodad tand. Kvinnor brukar, liksom männen hävda att de vill och orkar, och männens tävlingsinstinkt säger dem att de ska överbevisa mig, att männen kan också!
Min älskade sambo var en sådan, han hävdade att mitt prat var bara just prat och medan vi bara hade vårt vän/kk förhållande var det lite speciellt, vi hade sex så fort vi kom åt och där vi fick plats så gott som. Efter drygt en månad gick det upp ett ljus för honom och han började inse att jag hade rätt, han kunde inte hålla jämna steg med mig. Jag är än idag lika kåt på honom och hans kropp som jag var när vi träffades och jag säger verkligen aldrig nej. Nu, något år senare är han i den roll han trodde jag skulle vara i och som man kanske det svider men jag har mina behov.

Är det så för många kvinnor men de håller tyst?
Vad gör ni stackars uttorkade kvinnor? Man kan ju bara onanera nog så många gånger per dag.

Och ni män, hur upplever ni att det är? Vill ni verkligen oftare och mer än kvinnorna?
Hur många gånger och hur länge orkar ni?
Framför allt, hur ska vi kvinnor göra för att få till det med er?!

Läs även dessa inlägg:

8 reaktion på “Sex-svält

 1. Grubblande Han

  Jag har oftast i mina relationer haft större lust än partnern. Till del är det mitt fel, som inte varit så lyhörd som jag borde varit. Men också för att jag har en sexlust som är relativt oberoende av både gräl och stress.

  Under de år då jag och Lyckliga Hon bloggade hade vi perioder där jag fick uppleva det underbara att hon ville oftare än jag. Det var en helt förtrollande upplevelse, som lite löpte amok med mig. Tyvärr.

  Kan män hur ofta som helst? Skryter män? Jag kunde en gång sju gånger på ett dygn, och det är precis från början av relationen med Lyckliga Hon. För mig blir det lätt så att njutningen avtar för varje. Men det är ljuva minnen av omättlighet som jag gärna upplever igen. 🙂

  Grubblande Han’s last blog post..Om Gud som jag inte tror på

  Svara
 2. Emma

  Jag är 23 och min karl är 27.
  Jag vill knulla/bli knullad varje dag, han vill en gång i månaden – max.
  Och trots att han är en väldigt kärleksfull och förstående man så är detta en av få saker, som vi inte kan prata om.
  Riktigt riktigt tråkigt faktiskt :'(

  Svara
 3. Lexi

  Det där är ju det ständiga problemet.
  Jag har alltid velat ha sex mer än mina respektive, och de har, precis som de du dejtat hävdat vilja ha sex 24/7 och orka 10 gånger om dan. Det orkar de inte.
  Den senaste orkade inte ens 2 gånger om dagen. Och när jag sen tröttnat på honom och planerade min escape-route blev han sur om jag inte spred på benen utan någon som helst uppvärmning från hans sida. Killar. Det har jag också märkt, om man säger att man är kåt av sig och gillar sex så tar många killar det som att de kan skippa förspel… suck…

  Svara
 4. A

  Man kan väl göra andra saker än knulla, som ändå är sexuella/sensuella. Massage, varma bad, romantiska middagar, oralsex och mycket kram och kel. Om en eller båda inte vill/orkar ha direkt sex dvs. Annars finns det ju ganska stort utbud på elektroniska kompisar.. inte för att det kan uppväga en lovesession med sin kille, men det är väl ett någorlunda substitut i alla fall.

  Genom att försök hjälpa till och underlätta för partnern och hans/hennes övriga liv, minskar man dennes stress och kanske finns chansen att det plötsligt tänder till igen då, när livet inte blir lika problemfyllt?

  Eller så gör man allt förutom att ha sex på ett tag, kanske flera veckor. Man kramas och är nakna och man smeker varandra, men aldrig penetrering. Kan locka upp ett brutalt sug. Eller en brutal frustration. Oh well.

  A’s last blog post..Subtila budskap. Typ.

  Svara
 5. M

  Känner igen det där, jag är i princip alltid den som vill mest. Dvs om killen är av den typ som verkligen tänder mig…

  Svara
 6. Pingback: Bristen på sexlust och obalansen i ett förhållande at Klumpesnusk

 7. fröken

  Jag har större lust än min sambo och just nu är vi inne i en låång torrperiod. Det blir mycket onanerande från min sida och ibland kan det bli gräl pga detta. MEN jag har lärt mig att min älskade är sån…han har fundersamma perioder då han inte är sugen. Skulle ljuga om jag inte fann det frustrerande men försöker få närhet på andra sätt. Mysa framför tv:n eller lösa korsord tillsammans i sängen. Vi pratar mycket om det och då är jag noga med att försöka att inte få honom att känna sig skyldig för det gör det bara värre.

  Har bara varit ihop med en man som haft samma aptit på sex som mig och det var flera gånger per dag i 2år.

  Svara
 8. najke

  Jag är sexuellt lat. Förför inte gärna, blir gärna förförd. Och det mörkar jag aldrig. Sex är rätt tråkigt IRL faktiskt.

  Svara

Skriv en kommentar!