Musik till sex?

Musik är en trevlig sak. Jag själv lyssnar på massor med musik i ett mycket brett spektrum och uppmuntrar alltid människor att vidga sina vyer när det kommer till musik.

Det finns ju olika musik för olika tillfällen också. Ibland kanske man vill ha Bachs ”Air”-stycke som snurrar i bakgrunden, och när man känner sig mer kåt och hårdhänt kanske man hellre vill ha Lords of Acids berömda ”Pussy” som dunkar igång.

(Apropå pussy… Läs gärna texten till ”Pussy”. Den är underbart dubbelbottnad)

Men en sak som jag undrar över är vad folk lyssnar på när de knullar. Så, jag frågar er, mina kära läsare – vad för slags musik gillar ni att ha sex till? Förutsatt att ni gillar att ha bakgrundsmusik vill säga…

Läs även dessa inlägg:

7 reaktion på “Musik till sex?

 1. L

  Som sagt, det beror på i vilket tillstånd man befinner sig 😉 Men Lisa Ekdahl är en personlig favorit vid lite lugnare sex, likaså Tracy Chapman & Norah Jones. Vid mer hårdhänt sex, har jag knappt nån aning om vad jag brukar lyssna på för musik. Jag har för mycket annat att tänka på, antar jag, men kan i alla fall dra mig till minnes att Janis Joplin & Melissa Etheridge har förekommit.

  Svara
 2. P

  Vadå, väljer folk musik innan de har sex? Vad upplagt det måste vara! ”Vänta, älskling! Jag ska bara göra en liten playlist!”. När vi har sex till musik är det för att musiken stått på redan innan. När South Park-soundtracket går igång är det alltid någon av oss som trycker på fjärrkontrollen, av förklarliga skäl, men annars lyssnar vi på vad som är på. Techno, indie, rock, metal, soundtracks, vadhelst som är på för tillfället.

  Svara
 3. emmy

  haha, nejdå. Jag har däremot fått massa frågor om det. Tjejer som tror att de är de enda som inte kan få killar att komma jämt och ständigt… jag skulle aldrig stjäla, möjligtvis inspireras ;)… men inte den här gången faktiskt…höhö.

  emmy’s senaste inlägg..raka pungen

  Svara
 4. Em

  Duran Duran feat Timbuktu – Skin Divers. Den är så sjukt jävla sexig! Har dock inte haft sex till den, men jag skulle kunna ha det 😀 Det är ju som fler sagt, inte så att man går och sätter på musik och sedan sätter på sin älskling 😛 haha.

  Men i alla fall, gärna mycket bas i låtarna, det ger någon sorts spänning på något sätt ^^

  Em’s senaste inlägg..Så baH näää

  Svara
 5. X

  Jag har inte riktigt någon favorit när det gäller musik till sex, men gärna något uptempo.
  Det värsta borde väl vara typ radio, alltså med reklam mitt i, väääldigt osexigt. Likaså om det är någon väldigt monoton låt….inte bra!

  X’s senaste inlägg..Bortamatch

  Svara

Skriv en kommentar!