Kontraster

Ingenting direkt djuplodande, tyckte bara kontrasterna var fina i den här bilden. Svart och vitt liksom. Tumme upp för en uppenbarligen blöt fitta. Sånt tycker jag är trist med mycket snuskbilder, de är så arrangerade och den där härligt, råa fuktigheten är nåt man torkar bort.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Kontraster

  1. Blondinen

    Jag är mambo med tanke på smutstvätt o liknande. Men egentligen lite särbo också med en man med lägenhet på Söder. De jag brukar ha kul med på helgerna kan man kalla för kk. Sen så blir det ju lite tid över. Jobba måste man väl försöka hinna med lite grann. Annars så leker jag med mina erotiksaker bara.

    Svara
  2. Mumin

    Av någon orsak den första bilden jag hajja till på. Men efter att jag titta på den så förstår jag nog inte riktigt varför 😀

    Svara

Skriv en kommentar!