Konsten att hitta nya ämnen

Häromdagen pratade jag med en av läsarna via MSN. Det är alltid skoj att få kontakt med sina läsare, och få feedback och komplimanger. Jag blir glad av att höra att jag faktiskt uppskattas, och att mina skriverier som började som små funderingar nu har en såpass stadig skara med beundrare 🙂

Men jag fick en fråga som jag inte riktigt väntat mig. Frågan om ifall det är svårt att hela tiden hitta nya saker att skriva om.

Faktiskt så är det både svårt och lätt att hitta saker att skriva om.

I början var det lätt. Då var det bara fritt fram att skriva om mulliga tjejer, eller gruppsex, eller porr. Alla de där standardgrejerna som man redan gått och grunnat på i flera år nästan. Då hade jag ett stort förråd av snusktankar att botanisera inuti. Plocka fram godbitarna och skriva om dem. Det var lätt.

Nu har det gått mer än två år, och även om jag någorlunda regelbundet producerar skriverier eller innehåll här så har det blivit svårare. Speciellt eftersom jag inte längre har ett regelbundet sexliv. Jag ska erkänna att det finns en dam i mitt liv. Det enda problemet är att damen bor en bra bit bort från mig själv, och därför blir nästan allt sex i formen av telefonsex. Vilket visserligen är mysigt på sitt sätt, men inte någon ersättning för att fysiskt låta kuken glida in i henne.

Så, när jag inte har ett aktivt sexliv (annat än i min fantasi) att ta ifrån, samt har använt upp mitt vällagrade förråd av snuskigheter blir det därmed lite knepigare att hitta saker att skriva om. För jag gillar att skriva, och jag gillar ännu mer att skriva om snusk. Därför läser jag tidningarna varje dag, och är öppen för minsta lilla inspiration som kan dyka upp precis när som helst. För man vet aldrig var och när inspirationen dyker upp, och det är den som hjälper mig att hitta ämnen. Det är den som har hjälpt mig att hitta ämnen hit i mer än ett år, faktiskt.

Avslutningsvis ska jag dels påminna om tävlingen igen, och dels säga att jag faktiskt jobbar lite smått på en ny sexnovell med Patrik och Jessica i huvudrollerna.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!