Jag kan inte hålla tyst

Jag måste ju hålla med Klumpesnusk angående anonyms kommentar, den är otroligt dum.
Här har ni en kvinna som är rund, med kurvor. Kanske inte kurvor på de rätta ställena, men det är likförbaskat kurvor och precis som vår käre Klumpesnusk säger så är det en personlig smak vad man tycker om. Oavsett det gäller bröst, mage, rumpa eller lår. Det gäller också åt andra hållet, alltså vad kvinnor tycker om hos män. En del tycker om muskulösa armar, en rund mage eller ett hårigt bröst. Jag är en ”hand-och-rump-kvinna” själv. Seniga händer och en fin rumpa går jag igång på. Förutsatt att det finns något bakom pannbenet också självklart.

Ingen kvinna jag känner är fullkomligt nöjd med sig själv och vi tillsammans skulle ge mycket för att ha ett konkret val och ett snabbt resultat efter det. Jag kan visserligen till viss del hålla med om att jag gjort val i mitt liv som gör att jag ser ut såhär, men jag ska inte behöva må dåligt för någon annans skull bara därför. Jag har främst valt att behålla mina två barn, det gjorde att min kropp sade upp sig från sitt arbete och hur hårt jag än må tränat i mitt liv, spelar det inte längre någon roll.
Jag älskar att träna när jag får chansen, men min kropp kommer aldrig vara sig lik igen, det är ett val jag gjort och jag ångrar det inte. En önskan i mig som kvinna är ju att jag skulle få tillbaka min forna form och spänst, men det händer tyvärr inte.

Mycket varför jag och många andra kvinnor med mig, mår dåligt över vår vikt och våra kurvor är tack vare män(?) som denne anonyme kommentator. Deras skeva kvinnosyn är just skev och vad det värsta är att det smittar! Det smittar över sig på unga killar, som blir äldre och för med sig denna syn ut i världen och smittar ännu mer. För att någonsin få en halv chans på en karl tillslut blir det att träna, operera sig och må allmänt dåligt. Ja för det är inte bara karlar som är tokiga i sin skeva kvinnosyn utan även vi kvinnor, vi som är dumma nog att gå på denna skeva ”norm” och må dåligt över karlar som ändå inte vill ha oss, utan den påklistrade och framför allt felaktiga yta vi lägger oss till med. Den kvinnan som finns under kommer för alltid vara ensam och ledsen i det läget.

Ang Britney Spears så vill jag bara säga att jag också hade haft en chans att se ut sådär om jag hade haft de resurser som hon har med privattränare, dietister och ett helt team insatt för att få henne i form. Framför allt om jag hade haft de ekonomiska resurser som hon har för vi vet ju alla att nyttigare mat är dyrare, för att inte tala om ett gymkort för en vanlig Svensson. Det är inte billigt att träna på gym och under en lång tid hade jag inte ens råd att göra det. När jag sedan fick råd, tog tiden slut. Nu får jag vara glad om jag får en liten fri vuxentid för mig själv utan familj och vardag, jag minns inte när det hände sist.
Missförstå mig rätt, jag är inte bitter över det. Jag trivs relativt bra med mitt liv och min familjesituation, men det är så många små bitar som ska stämma för att man ska ha chans att komma i form och de bitarna har fröken Spears i överflöd.

Men man ska inte underskatta den trevligaste formen av träning jag vet. SEX! Funkar för alla kroppstyper, kvinna som man, och det ger oftast en mycket trevlig utdelning i form av en härlig orgasm!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!