Hur man INTE har analsex

Analsex är en spännande krydda och nånting som de flesta par provar på minst en gång. Det finns många myter också kring analsex, t.ex. är en vanlig myt att tjejer inte njuter av det och enbart gör det för sina pojkvänners skull.

Det finns många sköna sätt att bli knullad i rumpan på. Tidigare idag hade någon hittat hit via sökfrasen ”analsex debut” och jag fick inspirationen att skriva exakt hur man INTE ska göra första gången man har analsex med någon som aldrig tidigare fått kuk i rumpan.

Det här är alltså konkreta tips på hur du ska göra för att det ska bli en så obehaglig, otrevlig och överhuvudtaget avtändande upplevelse som möjligt. Gör tvärtom istället.

* Använd inte glidmedel. Glidmedel är onödigt och kostsamt, samt försämrar känslan för båda inblandade. Rumpan ska vara så torr som möjligt för maximal upplevelse.

* Tålamod är överskattat. Skippa uppvärmningen, kör in kuken så fort som möjligt. Rumpan funkar ju precis som fittan, så en entusiastisk stöt är klart uppskattat. Börja knulla stenhårt med en gång, precis som i porrfilmerna. Det är ju ett välkänt faktum att porrfilmer är precis som i verkligheten.

* Rumpan är ännu mer töjbar än fittan. Det krävs ingen uppvärmning alls för detta. Använd inte fingrarna för att värma upp den.

* Imitera de omöjliga ställningarna från porrfilmer. Ställ henne på ett ben med armarna rakt upp, och kör in kuken i rumpan på henne. Så här gör alla som är seriösa med sitt sexliv, hemligheten ligger i att ha så konstiga och krångliga ställningar som möjligt.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Hur man INTE har analsex

Skriv en kommentar!