Förnedrande avvikelse

Jag rör mig på en del kontroversiella sidor i och med mitt intresse för smärta och d/s relationer.
För tjugonde gången, bara idag, stötte jag på en människa som är inne på urolagnia. Det vill säga golden showers eller wet sex. Vilket är en parafili (en avvikande fantasi eller handling som syftar till att uppnå sexuell stimulans och tillfredsställelse) bland annat Ricky Martin tänder på enligt Wikipedia.

För er som inte vet det är urolagnia när man tänder på att urinera på någon, att bli urinerad på eller att dricka urin (annans eller ens eget). Det kan också vara upphetsande att se någon göra på sig eller att göra det själv. Som i så många olika områden inom både sex och psykologi (som i många fall går hand i hand) är det helt individuellt och beror helt på personerna i fråga som utövar det och vad tanken, upphetsningen är bakom.

Då många finner det obehagligt och kanske rent av äckligt letar jag inte upp någon bild att sätta här av respekt för våra läsare. Men ni vet ju hur google fungerar om ni är nyfikna.

Min inställning till det är att människor är olika, som tur är.
Jag ser inte ner på de som provar eller njuter av att urinera på någon, men jag ser ingen sexuell upphetsning i det själv.
Då jag är en bit på väg att utforska min dominanta sida har jag hört av några män som velat vara mina ”slavar”, vilket är ett helt annat kapitel vi tar en annan gång, och det som varit gemensamt för dem allihop är att de vill att jag ska urinera på dem som en del av förnedringen. Jag skulle kunna göra en del för att de ska känna sig förnedrade, men det känns som att ta det lite för långt.
Vilket för mig till det jag tror att det handlar om, för de flesta, förnedring. Att förnedra eller att bli förnedrad genom urinering. Det är nog samma sak med scat (koprofili/avföring) och womit (emetofili/spya) enligt min teori.

Vad tror ni?

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Förnedrande avvikelse

  1. Pingback: Inte direkt Svensson-vanilj… at Klumpesnusk

  2. Kisskvinnan

    För mig handlar inte wetsex om förnedring, utan om en erotisk känsla. Jag tänder på att se killar kissa, tänder även på att kissa själv, inte nödvändigtvis PÅ någon annan. Även känslan av varm urin kan vara otroligt erotisk. Jag tror att förnedringen bara är ett inslag för en del utövare. Långtifrån alla.

    Svara

Skriv en kommentar!