Favoritbild #20

Den 20e favoritbilden är en till bild föreställande en av mina favoritdelar på kvinnan – rumpan. Jag tröttnar aldrig på rumpor. De kommer i alla former och storlekar, och jag har nog inte sett en ful rumpa än.

Psst… glöm inte bort tävlingen. Andra halvan närmar sig med stormsteg!

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Favoritbild #20

 1. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Rent logiskt så måste det ju finnas nånstans. Men ingen av mina älskarinnors rumpor har enligt mig kunnat klassas som ”ful”. Jag tror mer det haft att göra med personlig smak, kanske jag är väldigt accepterande vad gäller rumpor?

  Svara
 2. Mia

  Man får ställa en snokande fråga och undra hur måna älskarinnor du haft? Enbart nyfiken så klart:D

  Du är nog väldigt accepterande överlag, det är därför det här är en så bra blogg!

  Mia’s senaste inlägg..Holy moses!

  Svara
 3. klumpesnusk Inläggsförfattare

  Jag har inte haft så många älskarinnor som jag önskat, men jag har haft mer än jag trodde jag skulle ha för tio år sen 😉

  Men det finns nästan alltid utrymme för fler, beroende på vad min Första Dam säger 😉

  Svara

Skriv en kommentar!