Ett bra sätt att organisera sina sexleksaker

Hittade den här sidan, tyckte den hade ett originellt knep för hur man organiserar sina sexleksaker. De flesta slänger ju mest bara sina sexleksaker i en skokartong eller lägger dem på bordet bredvid sängen, men det här tyckte jag var kul – att använda en kryddhylla.

Så kan man stå där och vrida och vända på den, fundera lite… ”Hmmm, vad är jag på humör för ikväll?”

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Ett bra sätt att organisera sina sexleksaker

  1. Nadja

    och dessutom mycket bättre även avsett hållbarheten. Många jellymaterial ”tål” inte varandra och ligger de då ihop i en låda tex så smälter en av de och det bildas en krater av den andra (starkare) staven. Skittråkigt… Men ett kryddställ underlättar ju såklart 😉

    Svara

Skriv en kommentar!