Elizabeth Perkins – Kåtmärkt

Jag har blivit lite smått beroende av Weeds. Fantastiskt bra TV-serie, och eftersom det är en Showtime-serie så svärs det friskt och det är gott om naket. Jag gillar vuxna serier.

Elizabeth Perkins spelar den syrliga och rätt bitchiga milfen Celia Hodes. Under de snart tre hela säsonger som jag följt serien (utspritt över några dagars intensivt tittande) har jag blivit rätt svag för Elizabeth Perkins. Hon är grymt sexig, och om jag fick välja en mogen kvinna att ha som älskarinna skulle jag nog välja just Elizabeth. 48 år gammal är hon hetare än en bastu i helvetet, och scenen när hon stod naken framför en spegel fick det att pysa ånga ur öronen på mig. Jag såg om den scenen säkert tio gånger innan jag kunde slita ögonen från den. Det enda tråkiga med den är hennes bröst som har jättefula ärr – vilket tack och lov är smink för tv-serien då hennes karaktär har haft bröstcancer. Men i övrigt… mums!

Jag tänkte ordna egna bilder på den scenen, men jag var så himla lat så jag knyckte dessa från nån nude-celebrity site nånstans.

Elizabeth Perkins är dock inte känd för speciellt mycket annat än just hennes roll i Weeds. Hennes lista som skådespelare är dock välfylld, men det var bara ett fåtal saker jag kände igen och hon hade inte huvudrollen i nån av det jag kände till. Jag hoppas få se mer av henne i framtiden, både mer av henne utan kläder och mer av henne i nån passande roll.

Och som alltid – glöm inte bort tävlingen! Det har nu gått några dagar sen första halvan publicerades, och jag vet att det säkert finns några människor som börjar bli spända. Priset är som sagt valfri produkt från Amore of Sweden, så spana in del ett och var beredd på del två!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!